Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 26°C
Az Bulutlu
Bayburt
26°C
Az Bulutlu
Pts 25°C
Sal 22°C
Çar 17°C
Per 14°C

Eskişehir Bayburtlular Derneği’nin Yeni Başkanı Muammer Arduç oldu

Eskişehir Bayburtlular Derneği’nin Yeni Başkanı Muammer Arduç oldu
6 Ocak 2023 09:11 | Son Güncellenme: 6 Ocak 2023 09:17
A+
A-

Eskişehir Bayburtlular Sosyal Kültür ve Dayanışma Derneği Olağan Genel Kurulunda yapılan seçimde derneğin yeni başkanı Muammer Arduç oldu.

Yıllarca dernek başkanlığı yapan Kıyam Bayram’ın aday olmadığı seçimde, tek listeyle seçime giren Muammer Arduç’un 14 kişilik yeni yönetim kurulu ve denetim kurulunda görev alacak isimlerde belli oldu.

Genel kurul saygı duruşu ve istiklal Marşının okunmasıyla başlayan ve Eskişehir Esnaf Odaları Birliği Toplantı Salonunda gerçekleşen olağan genel kuruluna yoğun ilgi vardı.

Genel kurula Türkiye Bayburtlular Federasyonu Genel Başkanı Hasan Saka olmak üzere, Eskişehir Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen, Türkiye Muhtarlar Derneği Eskişehir Şube Başkanı Refik Özaydın, Eskişehir Eski Gençlik ve Spor Müdürü Süleyman Arduç, SGK Bozüyük İlçe Müdürü Emin Şahin, Akademisyenler Prof.Dr. Halil İbrahim Erkovan ,Prof.Dr. Hasan Gönen çok sayıda davetli ve dernek üyeleri katıldı.

Yıllarca dernek başkanlığı yapan ve genel kurulda aday olmayan Kıyam Bayram yaptığı veda konuşmasında bugüne kadar derneğe maddi manevi destek olan tüm üyelere teşekkür ederek bayrağı gönül rahatlığı ile yeni arkadaşlara devrettiğini, her zaman kendilerine destek olacağını söyledi.

Kendisine bu görevi layık gören dernek üyelerine teşekkür eden Eskişehir Bayburtlular Derneği Başkanlığına seçilen Muammer Arduç ise şunları söyledi:

” Bugün birlik beraberliğimiz adına önemli bir gün. Genel kurulumuz hayırlı olsun. Bizden önceki başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Derneğimizin genel kuruluna katılımınızdan dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada aynı heyecanla çalışmalarımıza hizmetlerimize devam edeceğiz. Örfümüzü, âdetimizi, geleneklerimizi yaşadığımız bu güzel şehrimizde yaşamaya ve yaşatmaya çaba sarf edeceğiz. Hep birlikte el ele verip tüm üyelerimizin maddi manevi yanında onların varsa ihtiyaçları yerine getirmeye yönetim olarak gayret edeceğiz. Bize olan güveninize layık olmaya çalışacağız. ” dedi.

Tek listeyle yapılan seçimde Muhammer Arduç başkanlığında yönetim kurulunda yer alan isimler şöyle:

Muhsin Arduç,

Mahmut Karadeniz,

Yasin Kılıç,

Habil koçoğlu,

Adem Keleş,

Bilal Bilmez,

Zöhtü Öztürk,

Levent Bayram,

Ahmet Ünsal,

Recep Ekincioğlu,

İlhami Tokuç,

Hanım Temur Altun

Mustafa Emir Arslan

Denetleme Kurulu üyeleri:

Halil İbrahim Erkovan,

Muzaffer Kaptan

Haşim Aydın

 

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.