Dolar 32,3680
Euro 34,9630
Altın 2.325,55
BİST 9.127,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 16°C
Az Bulutlu
Bayburt
16°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 20°C

Özel İdareye 3 Milyon Kaynak

Özel İdareye 3 Milyon Kaynak
2 Haziran 2016 10:52 | Son Güncellenme: 2 Haziran 2016 11:33
A+
A-

Bayburt İl Genel Meclis Başkanı Yusuf Elçi, Özel İdareye 3 milyon TL’lik ek kaynağın İller Bankası Yönetim Kurulu tarafından onaylandığını belirtti.

Yusuf Elçi’nin yaptığı açıklama şöyle;

Bayburt İl Genel Meclisi olarak bu yıl yatırım programına aldığımız foseptik ve paket arıtma yapımı ile kanalizasyon, içme suyu ve yol alt yapı bakım onarım işlerinde kullanılmak üzere 3 Milyon TL ek ödenek tahsisi, İller Bankası Yönetim Kurulu’nun bugünkü toplantısında onaylandı. Bu yeni ödenek ile beraber çalışma takvimimizde yer alan işlere daha da hız vererek, mevsim koşullarının elverdiği ölçüde yoğun bir hizmet yılı geçirmeyi hedefliyoruz.

Başta söz konusu ödeneğin tahsisi olmak üzere Bayburt’a hizmet adına her türlü talebimizde bizden desteğini esirgemeyen değerli Maliye Bakanımız Sayın Naci Ağbal’a Meclisimiz ve Bayburtlu hemşerilerim adına teşekkür ediyorum. Bayburtumuza hayırlı olması temennilerimle saygı ve hürmetlerimi sunuyorum.”

elçi

YORUMLAR

  1. nuri dedi ki:

    kaynak, vekil, bakan bunlar karın doyurmuyor millet icraat bekliyor sizden. bakın sözde kasım 2015 de bitecek altyapı 2016 haziran geldi hala devam ediyor. hala su kesintileri yaşıyoruz. patates tarlası yollarda araçlar hışır oluyor. bırakın şekilciliği sizi destekleyen insanlara hizmet edin. artık lüks şeylerden umudumuzu kestik su yol altyapı elektrilk gibi millet en temel şeylere bile hasret kaldı.