Dolar 32,2081
Euro 34,8604
Altın 2.444,95
BİST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 15°C
Yağmurlu
Bayburt
15°C
Yağmurlu
Cts 14°C
Paz 9°C
Pts 10°C
Sal 11°C

Bayburt Özel İdarespor Fatsa’da aldığı galibiyetle ligde kalmayı başardı

Bayburt Özel İdarespor Fatsa’da aldığı galibiyetle ligde kalmayı başardı
27 Nisan 2024 17:19 | Son Güncellenme: 29 Nisan 2024 08:51
A+
A-

Bayburt Özel İdarespor sezonun son maçında deplasmanda Fatsa Belediyespor’u 1-0 mağlup ederek ligde kalmayı başardı.

Ligin son maçı öncesi düşme hattının sınırında bulunan Bayburt Özel İdarespor Fatsa Belediyespor deplasmanından alacağı puan veya puanlar ligde kalması için yeterli olacaktı.

Fatsa ilçe stadyumunda saat 15.00 başlayan maça adeta çıkarma yapan çok sayıda taraftarlarının da desteğiyle başlayan Bayburt Özel İdarespor 33. dakikada Halil İbrahim Esen’in kaydettiği golle 1-0 öne geçti.

Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, Milletvekili Prof.Dr. Orhn Ateş, Belediye Başkanı Mete Memiş ve Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mutlu Türkmen’inde tribünde izlediği maçın ilk 45 dakikası sarı siyahlıların attığı tek golle tamamlandı.

Maçın ikinci 45 dakikası Bayburt Özel İdarespor’un futbolcuları ve taraftarları için nefeslerin tutulacağı dakikalara sahne olacaktı. Çünkü beraberlik veya galibiyet Bayburt Özel İdarespor’un ligde kalması için yeterli olacaktı.

İkinci yarının hemen başında değişiklik yaparak oyuna başlayan Bayburt Özel İdarespor, daha dikkatli ve ayağa pas yapan bir anlayış sergilemeye başladı. Fatsa Belediyespor ise beraberlik golünü bulmak adına özellikle sağ kanattan atak geliştirmeye başladı.

Dakikalar ilerledikçe ev sahibi ekip yaptığı oyuncu değişiklikleriyle baskısını iyice artırmaya başladı.

TRT tarafından canlı yayınlanan maçın 90 dakikasında başka gol olmadı ve Bayburt Özel İdarespor aldığı önemli galibiyetle 3. ligde kalayı başararak önemli bir başarı elde etmiş oldu.

Sezonun son haftasında bugün oynanan maçlar sonunda 3.lig 3. grupta Karaköprü Belediyespor şampiyon olurken, Sivas 4 Eylül Spor, Akisarspor ve Darıca Gerçlerbirliği ligden düşen takımlar oldu.

Haftanın maç sonuçları:

Fatsa Belediyespor   –  Bayburt Özel İdare Spor  0-1

Darıca Gençlerbirliği  – Akhisarspor  2-0

Bornova 1877  – 1922 Konyaspor   2-1

Büyükçekmece Tepecikspor – Silivrispor  0-1

Erbaaspor  –  Belediye Kütahyaspor   1-0

Kuşadasıspor   –  Ağrı 1970 Spor  1-0

Sivas 4 Eylül FAŞ  –  Karaköprü Belediyespor  1-1

 

 

 

 

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

  1. Hakan dedi ki:

    Hayırlı olsun inşallah seneye tekrar ikinci lige çıkarız

  2. Mustafa dedi ki:

    Küme düşmeyip.Liğde kalabildiğimize sükredip,seviniyoruz..Vah Bayburt Spor vah.Ne günlere kaldık.

    1. Ğeyri Dayi dedi ki:

      Evet bazı zamanlarda böyle olabiliyor. Tıpkı hayat gibi. Yoksa sizin hayatınızdaki herşey saat gibi kusursuz mu işliyor acaba?

  3. Major dedi ki:

    Varol Bayburt G.hane gitti artık sendeyiz

  4. Ğeyri Dayi dedi ki:

    Şampiyon olmuş gibi sevindik. Helal olsun gençler!