Dolar 32,4455
Euro 34,7397
Altın 2.437,68
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 23°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 22°C
Sal 20°C

Bayburt Kendi Sahasında Tuzla’dan Fark Yedi

Bayburt Kendi Sahasında Tuzla’dan Fark Yedi
18 Ocak 2020 15:42 | Son Güncellenme: 19 Ocak 2020 16:24
A+
A-

Bayburt Özel İdarspor İkinci devrenin ikinci maçında Genç Osman Stadyumunda mücadele ettiği Tuzlaspor’a 4-1 mağlup oldu.

Soğuk ve dondurucu bir havada oynanan maça taraftar fazla ilgi göstermedi. Tribünlerin büyük bir bölümünün boş kaldığı maçın ilk yarısı 35. dakikasında Tuzlaspor’dan Göksu Türkdoğan’ın attığı golle 1-0 Tuzlaspor’un üstünlüğü ile tamamlandı.

Maçın ikinci yarısına atak başlayan Bayburt Özel İdarspor 55. dakikada kazandığı penaltıyı Bilal Günden’le gole çevirdi ve durumu eşitledi 1-1.

Maçın genelinde iyi oynayan ve galibiyet için Bayburt’a gelmiş olan Tuzlaspor, oyunu istediği gibi yönlendiren ve ataklarda tehlikeli olan bir takım görüntüsü sergiledi.

Yeni transferleriyle uyum sağlamakta sıkıntı yaşayan Bayburt Özel İdarspor ise sahada iyi mücadele etmesine rağmen gol pozisyonu üretmekte sıkıntı yaşarken, defansında önemli hatalar yaptı.

Tehlikeli ataklar sergileyen Tuzlaspor’dan Samet Asatekin 61. dakikada attığı golle takımını 2-1 üstünlüğe taşıdı.

Bu golden sonra iyice oyun disiplininden kopan sarı siyahlılar defansında açıklar vermeye başladı. 73. dakikada ilk gölü kaydeden Göksu Türkdoğan, takımının üçüncü golünü kaydetti ve durum 3-1 oldu.

Maçın 89. dakikasında penaltı kazanan Tuzlaspor Muhammed Akarslan’ın penaltıdan attığı golle maçın skorunu belirlemiş oldu 4-1.

Kendi sahasında Tuzlaspor’a farklı mağlup olan Bayburt Özel İdarespor 28 puanda kalırken Tuzlaspor puanını 37’ye yükselti.

Bayburt Özel İdarespor önümüzdeki hafta deplasmanda Pazar günü Kırşehir Belediyespor’la mücadele edecek.

Haftanın maç sonuçları:

Bayburt Özel İdarespo 1 – 4 Tuzlaspor

Van Spor 4 – 0 Niğde Anadolu FK

Etimesgut Belediyespor 3 – 0 Kardemir Karabükspor

Eyüpspor 1 – 5 Bandırmaspor

Sivas Belediyespor 2 – 0 Bodrumspor

Ankara Demirspor 4 – 0 Kahramanmaraşspor

Kastamonuspor 1 – 0 Kırşehir Belediyespor

Sakaryaspor 1 – 0 Elazığspor

Uşak Spor A.Ş. 2 – 0 Ergene Velimeşe

https://www.youtube.com/watch?v=1NzmNAyIMtU

 

YORUMLAR

  1. Bayburtlu Salih dedi ki:

    Bu takım her halükarda ligde kalacaktır, tahminimce;
    Fakat şimdiden , önümüzdeki sezon için sponsor ve kaliteli ucuz, sprinter genç oyuncular, bulmalı ve alt yapıya teknik taktik manasında bilen kişilere yer verilmeli.
    U17 VE U19 çalışıyor fakat istenilen seviyede değil, özellikle taktiksel manada ve oyuncuların hangi mevkide neleri nasıl yapmalı,pozisyon nasıl almalı eksik gibi duruyor.
    Bu belki BAYBURT ta -U- klasmanının yeni başlamasının etkisi de olabilir.

  2. GERÇEK TARAFTAR dedi ki:

    Takıma tam desteğe devam..Ekonomik sıkıntıların olduğu kulüpte
    böyle sonuçları normal karşılamak lazım…..!
    Bu takım düzelecek daha güzel sonuçlar alacaktır……
    Teknik heyet,yönetim ve taraftar birlik içerisinde olmamız lazım……

  3. Taraftar dedi ki:

    Bu yıl takımdan beklentimiz ligde kalmasıdır.