Dolar 32,4349
Euro 34,7993
Altın 2.432,75
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 25°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
25°C
Hafif Yağmurlu
Sal 21°C
Çar 17°C
Per 15°C
Cum 16°C

Bayburt Özel İdare Spor’un ligdeki kaderi son 3 maça kaldı

Bayburt Özel İdare Spor’un ligdeki kaderi son 3 maça kaldı
7 Nisan 2024 17:31
A+
A-

Bayburt Özel İdare Spor sezonun bitimine dört hafta kala kendi evinde lig lider Karaköprü Belediyesporla 0-0 kalarak lige tutunma umudunu son 3 maça taşıdı.

Bayburt Özel İdare Spor ligde kalabilmek adına 3 puan için kendi evinde ağırladığı lig lideri Karaköprü Belediyesporla berabere kalarak 1 puana razı oldu.

Maçın her iki devresi de orta saha mücadelesine sahne olurken, zaman zaman tribünleri heyecanlandıran pozisyonlar olsa da gol sesi çıkmadı.

Bayburt Özel İdare Spor taraftarı soğuk ve yağmurlu havaya rağmen takımlarına destek için tribünlerin büyük bir bölümün doldurdu.

Karaköprü Belediyespor galibiyet için elinden gelen bütün mücadeleyi ortaya koyarken, ligde kalabilmek için 3 puana ihtiyacı olan Bayburt Özel İdare Spor ise 90 dakikada iki kez kaleyi bulan isabetli şut çekebildi.

Uzatma dakikalarında iki oyuncu birden değiştiren Bayburt Özel İdare Spor 90 dakika sonrasında sahadan 1 puanla ve üzgün ayrılan taraf oldu.

Bayburt Özel İdare Spor 14 Nisan Pazar günü deplasmanda Osmaniyesporla mücadele edecek.

Haftanın maç sonuçları:

Bayburt Özel İdare Spor  –  Karaköprü Belediyespor  0-0

Ağrı 1970 Spor  –   Büyükçekmece Tepecikspor   2-2

Belediye Kütahyaspor    –    Fatsa Belediyespor  1-0

1922 Konyaspor    –    Osmaniyespor FK   3-1

Akhisarspor   –    Bornova 1877   2-3

Kuşadasıspor   –   Erbaaspor  0-1

Silivrispor   –   Sivas 4 Eylül FAŞ   1-0

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

  1. Ğeyri Dayi dedi ki:

    Bu takım düşerse çok yazık olur. Ligin ikinci yarısında bambaşka bir takım izlettirdiler bize. Eğer bu kadroyu ligin başında olusturabilseydik, büyük ihtimal kafaya oynardık. İnşallah ligde kalırız. Olmazsa canınız sagolsun gençler!

  2. Futbol sever dedi ki:

    Liderden 1 puan almak normal, beraberliği hoş karşılıyorum.. Kalan 3 maçta beraberlik hakkını da bugün doldurmuş olduk… Maalesef, 1-0 öndeyken Erbaa ve Akhisar maçında uzatmalarda berabere kalmanın faturası halen ağırlığını koruyor.. Onun için önce teknik heyet ve futbolcuları hiç affetmiyorum…. Kalan maçlarda 3 te,üç yapmalıyız..