Dolar 32,3812
Euro 35,0207
Altın 2.325,80
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 15°C
Az Bulutlu
Bayburt
15°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 19°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Bayburt Özel İdare Spor Kaybetmeye Devam Ediyor

Bayburt Özel İdare Spor Kaybetmeye Devam Ediyor
29 Kasım 2020 15:14 | Son Güncellenme: 29 Kasım 2020 15:19
A+
A-

Bayburt Özel İdarespor kendi sahasında konuk ettiği Van Spor’a 3-2 mağlup oldu.

Bayburt Özel İdare Spor’da sezonun ilk maçı öncesi ve 10. hafta Tarsus İdman Yurdu maçı öncesi yaşanan koronavirüs vakaları sonrası ertelenen maçlar Kırklarelispor maçı da dahil olmak üzere maçlar ertelenmişti.

Sıkıntılı bir dönemden geçen ve Vanspor maçına üç gün kala teknik direktörü istifa eden Bayburt Özel İdarespor kendi sahasında konuk ettiği Van Spor’a 3-2 mağlup olmaktan kurtulamadı.   

Genç Osman Stadyumundaki maç ev sahibi ekibin vuruşuyla baladı. Maçın ilk dakikalarında oyun üstünlüğünü ele geçiren Van spor  sağlı sollu ataklarla Bayburt Özel İdarespor kalesinde gol aramaya başladı.

Maçın 38. dakikasında Van spor’dan Sefa Küpeli kalecinin sağından topu ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Koronavirüs tedavisinden yeni çıkan Bayburt Özel İdaresporlu futbolcuların güçsüzlüğü ve maça konsantrasyonlarının düşük olduğu dikkat çeken maçın 45. dakikasında Van spor atağında bu kez Utku Sen topu ağlarla buluşturdu ve farkı ikiye çıkardı 2-0.

Maçın ikinci yarısı yine konuk takımın oyuna hakimiyetiyle başladı. Oyun disiplininden iyice kopan Bayburt Özel İdaresporlu futbolcular, pas yapmakta ve rakip kaleye gitmekte sıkıntı yaşamaya başladılar.

Dakikalar 66’yı gösterdiğinde Van spor bu kez Sedat Cengiz’le gol buldu ve konuk takım skoru 3-0 yaparak iyice rahatladı.   

Bayburt Özel İdarespor yediği üçüncü golden 10 dakika sonra 76. dakikada geliştirdiği atakta Ahmet Üstün’ün kaydettiği golle farkı ikiye indirdi 3-1.

Maçın 90. dakikasında oyuna ikinci yarı giren Salih Seyir Bayburt Özel İdarespor’un ikinci golünü kaydetti 3-2. Bu gol aynı zamanda maçında skorunu belirlemiş oldu.

Van spor aldığı galibiyetle puanını 24’e çıkarırken, Bayburt Özel İdarespor 9 puanda kaldı ve ligde 19. sıraya yerleşti.

Ligde 3 maçı eksik olan Bayburt Özel İdare Spor 3 Aralık Perşembe günü deplasmanda Pazarspor’a konuk olacak.

Haftanın maç sonuçları:

Bayburt Özel İdare Spor  –  Van Spor : 2 – 3

Elazığspor  –  Pazarspor  : 0 – 3

Etimesgut Belediyespor  –  1922 Konyaspor : 4 – 1

Kardemir Karabükspor  –  Tarsus İdman Yurdu : 0 – 3

Kırşehir Belediyespor   – Bodrumspor : 3 – 0

Mamak FK  –  Karacabey Belediyespor : 0 – 2

Pendikspor  – Sakaryaspor : 0 – 2

Serik Belediyespor  –  Kırklarelispor : 1 – 1

Sivas Belediyespor  –  Kastamonuspor : 2 – 0

Turgutluspor  –  Eyüpspor : 2 – 1

 

 

 

 

YORUMLAR

  1. GERÇEK TARAFTAR dedi ki:

    Bayburt takımı çok kötü bir takım değil, aldığı sonuçlar bunu gösteriyor..
    Yeter ki bana SAHİP ÇIKIN diyor…! Bu haftayı başlangıç diyelim, 3 maçı noksan olan bu takım her an ,lig te üst sıralara çıkar…Üç farklı geriden gelip , teknik adamsız maçı 3-2 ye getiren futbolcu kardeşlerimi tebrik ediyorum.. Kaybedilmiş bir şey yok, başarı kent olarak takımı sahiplenmekten geçiyor…VE başaracağız..