Dolar 32,4786
Euro 34,8322
Altın 2.442,76
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 25°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
25°C
Hafif Yağmurlu
Sal 21°C
Çar 16°C
Per 14°C
Cum 16°C

Bayburt’ta esnafların hizmet kalitesinin artırılması için eğitimler başlıyor

Bayburt’ta esnafların hizmet kalitesinin artırılması için eğitimler başlıyor
16 Nisan 2024 21:09
A+
A-

Bayburt Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği ve KUDAKA işbirliğiyle kentte hizmet veren esnafların hizmet kalitesini artırmaya yönelik düzenlenen projenin tanıtım toplantısı gerçekleşti.

Proje kapsamında uzmanlar tarafından 10 gün süreyle esnaflar ziyaret edilerek iş yerlerinde hizmet kalitesinin artırılmasına yönelik çalışanlara eğitimler verilecek.

Bayburt’ta ilki gerçekleşecek olan eğitimler, yiyecek içecek ve konaklama hizmeti veren 70 veya 80 işletmede yaklaşık 250 çalışana, Davranış Bilim Uzmanı Yeliz Ceyran tarafından eğitim verilecek.

Yeni Valilik Binası Toplantı Salonunda gerçekleşen proje tanıtım toplantısına, Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, Belediye Başkanı Mete Memiş, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen, Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mevlütoğulları, Bayburt Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Halil İbrahim Yöney ve esnaflar katıldı.

 

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

  1. Hakan dedi ki:

    Çok güzel bir proje tebrikler

  2. burakreis dedi ki:

    türkiyede esnaf mı kalmış borc harc içinde kalite artacakmış esnafın cebi dolsun kalitesi nasıl da artıyor boş işlerle ugraşmayı çok iyi biliriz

  3. selim dedi ki:

    Yani çok doğru bir olay, nezaket eğitimi 🙂 bir işletmeden içeri girdiğimizde sanki işletme sahibinden zorla ürün alıyoruz (adamlar paraya doymuş ) . Gerçi toplumsal yapısı böyle buranın fazle şey yapmamak lazım 🙂

    1. TARAFSIZ TARAFTAR dedi ki:

      Teşhis doğru. Eğitilmekle olmuyor her şey. Bayburtlu bilmiyormu ki neyin ne olduğunu.. Elbette biliyor. Değişmesi gereken Bayburtlu değil ,Bayburt olmalıdır . O zman nasıl kuuuuzu gibi olurlar o zaman…Bir bayburtlu olarak kültürel değişiklik yaşamayalım istiyorum , Kültür şehri Bayburt yine değerlerini koruyarak yaşasın. Ama olmuyor , olmuyor illaki bu memeleketin yabancılarla nufusu artması gerekiyor ki esnaf daha nezaketli olsun.