Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 26°C
Az Bulutlu
Bayburt
26°C
Az Bulutlu
Paz 26°C
Pts 24°C
Sal 21°C
Çar 18°C

Bayburt Valisi Eldivan’dan Uzman Çavuş Muhittin Can’a ziyaret

Bayburt Valisi Eldivan’dan Uzman Çavuş Muhittin Can’a ziyaret
6 Ekim 2023 23:44
A+
A-

Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, yaklaşık bir ay önce Irak’ta mayın tarama faaliyetleri yaparken yaralanan Uzman Çavuş Muhittin Can’ı evinde ziyaret etti.

Vali Eldivan, Kuzey Irakta, 12 Eylül 2023 tarihinde, mayın  tarama faaliyetleri sırasında, terör örgütünün kurduğu el yapımı patlayıcının patlaması ile yaralanan Uzman Çavuş Muhittin Can’ı baba evinde ziyaret etti.

Devlet olarak şehit ailelerinin ve gazilerin her zaman yanlarında dile getiren Vali Eldivan, Şehitlerimizin ve gazilerin kahramanlıklarının bu toprakları vatan yaptığını dile getiren Vali Eldivan, “ Bu cennet vatanı koruma görevini ne pahasına olursa olsun yürekten yerine getirmeye devam edeceğiz. Onlar bizim için son derece kıymetli ve önemlidir. Devraldığımız bu şanlı mirası, daha büyük bir azim ve kararlılıkla gelecek nesillere aktaracağız. Kamu yöneticileri olarak, şehitlerimizin manevi mirasına ve onların emaneti olan şehit yakınları ile gazilerimize ve gazi yakınlarına her zaman devletimizin tüm imkanlarını seferber ettik ve etmeye devam edeceğiz” dedi.

Vali Eldivan’nın ziyaretine  Aile  ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Kemal Gümrükçü eşlik etti.

 

 

 

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

  1. Yahya OĞUL dedi ki:

    geçmiş olsun amca oğlu ALLAH ŞİFA VERSİN