Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 26°C
Az Bulutlu
Bayburt
26°C
Az Bulutlu
Pts 25°C
Sal 22°C
Çar 17°C
Per 14°C

Bayburt Ümit Derneği, ihtiyaç sahiplerine destek olmaya devam ediyor

Bayburt Ümit Derneği, ihtiyaç sahiplerine destek olmaya devam ediyor
10 Mart 2022 21:41
A+
A-

Bayburt Ümit Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nesli Kocabey ile yönetim kurulu üyeleri Vali Cüneyt Epcim’i ziyaret etti.

Bayburt’ta sosyal yardım çalışmalarına katkıda bulunmak ve dayanışma kültürünü geliştirmek üzere geçen Ağustos ayında kurulan Bayburt Ümit Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği faaliyetlerine devam ediyor. Kuruluşundan bugüne yüzlerce ihtiyaç sahibine ulaşan Ümit Derneği, çalışmalarının kapsamını her geçen gün genişleterek yüzleri güldürüyor.

Dernek Başkanı Nesli Kocabey ile yönetim kurulu üyeleri bu doğrultuda Vali Cüneyt Epcim’i ziyaret ederek çalışmalarına ilişkin bilgi verdi.

Valilik makamında gerçekleştirilen ziyarette Vali Epcim, Başkan Kocabey ve yönetim kurulu üyeleriyle sohbet etti. Başkan Kocabey ile yönetim kurulu üyelerine ziyaretleri dolayısıyla teşekkür eden Vali Epcim, çalışmaları dolayısıyla da tebrik ederek, imkanlar dahilinde gereken desteği vereceklerini dile getirdi.

Dernek Başkanı Kocabey ise yönetim kurulu üyeleri adına Vali Epcim’e yakın ilgisi dolayısıyla teşekkürlerini bildirdi.

Yardım çalışmalarına destek olmak isteyenlere dernek olarak kapılarının her zaman açık olduğunu ifade eden Kocabey, aynı şekilde hayırsever vatandaşlara da çağrıda bulundu.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.