Dolar 32,3319
Euro 35,1199
Altın 2.301,65
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 15°C
Az Bulutlu
Bayburt
15°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Bayburt Özel İdarespor ikinci yarıya Elazığspor mağlubiyetiyle başladı

Bayburt Özel İdarespor ikinci yarıya Elazığspor mağlubiyetiyle başladı
27 Ocak 2021 15:10 | Son Güncellenme: 27 Ocak 2021 16:41
A+
A-

Bayburt Özel İdarespor sezonun ikinci yarısına deplasmanda aldığı Elazığspor mağlubiyetiyle başladı.

Elazığspor deplasmanından puan veya puanlar alarak ligin ikinci yarısına başlamak isteyen Bayburt Özel İdarespor ilk yarısını 2-1 önde tamamladığı maçtan 3-2 mağlubiyetle ayrıldı.

Elazığ’da saat 13.oo de başlayan müsabakanın 2. dakikasında Bayburt Özel İdarespor Uğur Mustafa Türk’ün attığı golle 1-0 öne geçti.

Yediği golden yedi dakika sonra maçın 9. dakikasında Erlazığspor’dan Muhammet Akbulut beraberliği sağlayan golü kaydetti 1-1.

Rakip kalede gol arayışlarını sürdüren Bayburt Özel İdarespor 28. dakikada İbrahim Alan’la 2-1 üstünlüğü sağlayan golü buldu ve bu gol ilk 45 dakikanın da skoru oldu.

Maçın ikinci devresinin başlarında 49. dakikada  ev sahibi ekip Elazığspor Yiğitcan Erdoğan’ın attığı golle beraberliği sağladı 2-2.

Maçın son dakikalarında baskısını artıran Elazığspor 85.dakikada Cengizhan Akgün’le üçüncü golü buldu ve 3-2 öne geçti. Kalan dakikalarda sarı siyahlıların beraberlik için geliştirdiği ataklardan gol çıkmadı ve maç ev sahibi Elazığspor’un galibiyetiyle tamamlandı.

Defans ve kaleci hatalarının ön plana çıktığı maçın son dakikalarda yediği golle bir puandan olan Bayburt Özel İdarespor önümüzdeki hafta 3 Şubat tarihinde Genç Osman Stadyumunda Sivas Belediyespor’la mücadele edecek.

Haftanın maç sonçları:

Elazığspor  3 – 2  Bayburt Özel İdare Spor

Sakaryaspor  1 – 1  1922 Konyaspor

Bodrumspor   1 – 0  Etimesgut Belediyespor

Van Spor       3 – 0  Tarsus İdman Yurdu

Karacabey Belediyespor  1 – 1  Kastamonuspor

Kırşehir Belediyespor      2 – 0  Turgutluspor

Mamak FK    2 – 1   Kardemir Karabükspor

Pazarspor     3 – 3   Eyüpspor

Pendikspor   4 – 1   Serik Belediyespor

Sivas Belediyespor   1 – 1  Kırklarelispor

 

YORUMLAR

  1. Bayburt69 dedi ki:

    Çok transfer başarı getirmez. Başarı için planlı ve gerçekçi adımlar atılmalıdır. Sezon başından beri yapılan hatalar malesef takimi buraya getirmiştir. Yeni yönetimin atılımları gerçekçi bir yaklaşımdan uzak olmuştur. Bu takım malesef ligde kalması mucizelere bağlıdır. Bence en doğru hedef maliyeti düşük bir takımla 3.lige düşmeli ve yeni sezon için 2 lig hedefi ortaya konmaliydi. Yazık oldu yine paralara. Inş ligde kalırız. Her şey BAYBURT spr için hayırlı olsun

  2. Bayburt lu Salih dedi ki:

    Ligin ilk yarısına Elazığ galibiyeti ile başlamıştık.
    Şimdi de Elazığ mağlubiyeti ile başladık, inşallah tersten gidiş olur, üst sıralara tırmanırız

  3. vefalı dedi ki:

    bu nasıl iş , son 3 dakika veya uzatmalarda yediğimiz gollerden en az 12 puan kaybettik.. çok yazık…şimdi önümüzdeki 10 maçta, 2 mağlubiyet hakkımız var…