Dolar 32,5519
Euro 34,9369
Altın 2.443,57
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 23°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 22°C
Sal 18°C

Bayburt’ta 9 kişinin hayatını kaybettiği kazada karar çıktı

Bayburt’ta 9 kişinin hayatını kaybettiği kazada karar çıktı
3 Haziran 2021 18:58
A+
A-

Bayburt’ta 2018 yılında otomobil ile yolcu minibüsünün, 6 metrelik çukura düşmesi sonucu meydana gelen kazada 9 kişi hayatını kaybetmişti.

Gümüşhane Bayburt karayolu üzerinde menfez inşaatı yapımı için açılan çukura düşen iki araçta 6’sı İranlı 3’ü Türk olan 9 kişinin öldüğü ve 3 kişinin ise yaralandığı kazaya ilişkin süren davada tutuksuz yargılanan şantiye şefi Ş.A.K. 42.500 TL, Karayolları kontrol şefi H.B.A’ya ise 36.500 TL adli para cezası verilirken 3 sanık beraat etti.

Hayatını kaybeden ailelerin avukatı İbrahim Erdinç Ünal, yerel mahkemenin verdiği kararı teessürle karşıladıklarını belirterek “Hayatını kaybeden 9 kişi bir daha ailesi ile görüşemeyecek, evlatlarının arkasında gölge olamayacak ve eşlerinin geri kalan hayatlarında yanlarında bulunamayacaktır” diyerek karara tepki gösterdi.

YORUMLAR

  1. Türkiye dedi ki:

    Bunun hesabını elbet bir gün vereceksiniz

  2. Bülent poşluk dedi ki:

    YAZIK ÇOK YAZIK İNSAN HAYATI BU KADAR UCUZMU DEMİYCEM BEN BU CÜMLEYİ DEĞİŞTİRİCEM ( Gariban hayatı bu kadar ucuz mu ? ) HELE ÖLEN BU 9 KİŞİDEN SADECE BİR TANESİ DEVLET BÜYÜKLERİNDEN BİRİNİN ÇOCUĞU OLSAYDI İDAM OLMAYAN BU ÜLKEDE ADAMLAR İDAMLA YARĞILANIRDI FAKAT GARİBAN OLDUKLARINDAN DOLAYI ÖLÜMÜNE SEBEP OLANLAR ÇEREZ PARALARIYLA CEZALANDIRILIYOR YAZIK ÇOK ÇOK YAZIK . ÖLEN KARDEŞLERİME ALLAH’ TAN RAHMET YAKINLARI VE TÜM SEVENLERİNE BAŞ SAĞLIĞI DİLİYORUM .

  3. Kemalettin tenur dedi ki:

    İslam hukukunun olmadığı yerde zulüm olur.

  4. Seyfocan dedi ki:

    Burası Türkiye Cumhuriyeti pardon adaletmi bekliyordunuz,o nasıl bir şey çoookkkkk beklersiniz.Yaziklar olsun.

  5. Sabirsiz dedi ki:

    Ne güzel dünya iyi bizde birilerinin ölümüne sebep olalım para gücümüzü ortaya koyalım kurtaralım varmı böyle bir dunya…şunu bir kez daha anladım parası olanın ne karşısına dikileceksin nede çarptığı arabanın altında kalacaksın nede kazdığı çukura duseceksin…hele birde Türkiye’de sen direkmen hayal görürsün

  6. bayram dedi ki:

    insan hayatı bu kadar ucuzmuş demekki adalet bumu

  7. Adalet dedi ki:

    9 insan yaşamını yitirecek para ile serbest kalacaksın.. Türkiye Cumhuriyeti Devletine hoşgeldiniz.