Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 25°C
Az Bulutlu
Bayburt
25°C
Az Bulutlu
Paz 25°C
Pts 24°C
Sal 21°C
Çar 19°C

Bayburt İl Emniyet Müdürü Bodur için veda yemeği düzenledi

Bayburt İl Emniyet Müdürü Bodur için veda yemeği düzenledi
4 Ekim 2022 14:50
A+
A-

Bayburt Emniyet Müdürlüğü görevinden, Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Ayhan Bodur için veda yemeği düzenlendi.

Düzenlenen veda yemeğinde Vali Cüneyt Epcim, Emniyet Müdürü Ayhan Bodur’un Bayburt’ta yaşayan vatandaşlarla kurduğu güzel münasebetle hatırlanacağını belirterek yaptığı açıklamada :

“Ayhan Bodur beyefendinin, Bayburt’ta kaldığı süre içerisinde Bayburtlu hemşerilerimizle kurduğu samimi ve içten diyaloğu her daim zihinlerde saklı kalacak. Başta emniyet ve güvenlik sorunları olmak üzere bir çok toplumsal konuda emniyet birimlerimizin başarılı çalışmalarına tanıklık ettik. Emniyet Müdürümüz de bu konuda ki çalışmalarda görevini başarıyla yerine getirmiştir kendisini takdir ve tebrik ediyorum.

Nezaketiyle beyefendiliğiyle Bayburtlu vatandaşlarımızla kurduğu güzel münasebetle kendisini her daim takdir edeceğiz, bu vesileyle kendisine bu atamanın hayırlı olmasını, ailesiyle birlikte huzur içerisinde Bilecik’te mutlu bir yaşam sürmelerini diliyorum “dedi.

Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci’de, Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan, Ayhan Bodur’a, yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Bayburt’un sıcak, samimi ve kadirşinas insanlarını tanımaktan dolayı onur duyduğunu belirten Bodur, Görev süresince kendisine birçok konuda desteğini esirgemeyen Vali Cüneyt Epcim’e ve kurum müdürlerine teşekkür etti.

Veda yemeğine, Vali Cüneyt Epcim, Garnizon Komutanı Topçu Albay Zekeriya Tosun, Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Cumhuriyet Başsavcısı Huzeyfe Yücedağ,  Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Demirci, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen, Vali Yardımcısı Göksel Yüksel , İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Dr. Talha Övet, Siyasi Parti il başkanları ve kurum müdürleri katıldı.

 

 

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

  1. EMR dedi ki:

    Devlet makamlarının acilen bu türlü gereksiz harcamlardan kaçmaları gerek. İle her giden gelen kurum müdürleri için yemek verecek durumda olduğumuzu düşünmüyorum. Tasarruf devletten başlamalı böyle zor bir süreçte. Emniyet müdürümüzede teşekkür ederim şehrimize hizmetleri için.