Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 19°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
19°C
Hafif Yağmurlu
Paz 20°C
Pts 19°C
Sal 24°C
Çar 26°C

Bayburt MHP Milletvekili Karaoğlu Mazbatasını Aldı

Bayburt MHP Milletvekili Karaoğlu Mazbatasını Aldı
12 Haziran 2015 12:23 | Son Güncellenme: 14 Haziran 2015 20:17
A+
A-

Bayburt’ta Milliyetçi Hareket Partisinden Milletvekili seçilen Dr. Kadri Karaoğlu mazbatasını aldı.

İl Seçim Kurulu Başkanı Hakim Hasan Demirtaş’ın elinden mazbatasını alan Karaoğlu teşekkür etti ve çıkışta kısa bir açıklama yaptı. Karaoğlu, “Halkımızın teveccühleri neticesinde aldığımız destekler sonucunda bu gün mazbatamızı almış bulunuyoruz. Yeni oluşam Meclisin Vatana, Millete,Devlete ve Bayburt’umuza hayırlar getirmesini cenabı aAllah’tan niyaz ediyorum. Üç ay süresinde şahsım ve ekibimle birlikte gece gündüz demeden gayret sarf ettik ve bir başarıya imza attık. Bayburt gerçekten Milliyetçi Hareket Partisinin ülke genelinde gösterdiği başarı gibi Bayburt genelinde de büyük bir zafere imza atmıştır. Ben bütün dava arkadaşlarıma ve bizlere dışarıdan gönül vermiş ve gönül seferberliğiyle çalışan dostlarıma canı gönülden teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum” dedi.

Mazbata törenine Bayburt Cumhuriyet Baş Savcısı Hasan Uğurlu, MHP il başkanı Süleyman Burç, MHP yöneticileri katıldılar. 

https://www.youtube.com/watch?v=Jy3VrYIF3TA

1 2 3 4 5 7 8 9

YORUMLAR

  1. Gürsel karapınar dedi ki:

    Çok anlamlı bir seçim oldu,tüm imkanlar ve haksızlıklar bir tarafta,diğer tarafta inanmışlık ve gönül seferberliği ile seçimi kazananlar vardı.
    Sayın Dr.Kadri Karaoğlu beyi tebrik ediyor…Hayırlı çalışmalar ve başarılar diliyorum…
    Allah yardımcın olsun……

  2. HAKAN dedi ki:

    ALLAH HAYIRLI UĞURLU ETSİN MEVLAM UTANDIRMASIN İNŞALLAH .

  3. BÜLENT dedi ki:

    ALLAHIM HAYIRLI ETSİN ÇALIŞMALARINDA MEVLAM YARDIMCISI OLSUN

  4. orhan dedi ki:

    RABBİM UTANDIRMASIN BAYBURT SENİNLE GURUR DUYUYOR

  5. ibrahim dedi ki:

    sayın vekilim seçilmenize çok sevindim inşallah çıktığınız bu hayırlı yolculukda cenabı allah sizi ve ekibinizi utandırmasın tekrar başarılar diliyorum