Dolar 32,3299
Euro 35,0822
Altın 2.286,60
BİST 8.967,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 16°C
Az Bulutlu
Bayburt
16°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Tarım Yerleşkesinin İhale Tarihi Belli Oldu

Tarım Yerleşkesinin İhale Tarihi Belli Oldu
13 Şubat 2017 19:45
A+
A-

Bayburt’ta tarım sektörünün ortak sorunlarını çözmeye yönelik yapılacak olan Tarım Yerleşkesinin ihale tarihi belli oldu.

40 Milyon TL maliyetli tarım yerleşkesi projesinin yapımı 3 etap olarak gerçekleşecek. Yerleşkenin ilk etabının yapımı için ihale tarihi 3 Mart 2017 olarak belirlendi. Bulunduğu bölgenin ilk tarım kompleksi olma özelliğini taşıyacak olan proje, bütün bölgeye hizmet verecek şekilde yapılacak. İçerisinde tarımla ilgili her şeyin yer alacağı kompleksin, ilk etabında mezbahane, zahire pazarı, teknik alan, hayvan konaklama birimleri, paket arıtma ünitesi, dezenfeksiyon alanı, müşahede binası, büyükbaş hayvan ahırı, küçükbaş hayvan ağılı, idari bina, at ahırı, kaba yem deposu, , veteriner binası, saman satış pazarı, tahıl deposu, deri toplama merkezi, gübre toplama alanı ve antrenman parkuru bulunacak.

Bayburt Tarım ve Hayvancılıkta Ön Plana Çıkacak

Projenin Bayburt’a çok şey kazandırarak, şehri tarım ve hayvancılıkta bölgenin parlayan yıldızı haline getireceğini belirten, Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş şunları ifade etti: “Şunu tüm samimiyetimle ifade edeyim ki, bu proje Bayburt’un. Ekonomisi ağırlıklı olarak tarım ve hayvancılığa dayalı olan Bayburt’umuz için büyük önem arz ediyor. Bununla beraber, Bayburt’umuza değer katacak bir projeyi daha hayata geçireceğiz.

Bu vesileyle Maliye Bakanımız Naci Ağbal’a Valimiz İsmail Ustaoğlu’na, Milletvekilimiz Şahap Kavcıoğlu’na il genel meclisi başkanımıza, tarım il müdürümüze, ticaret odası başkanımıza ve ziraat odamıza teşekkür ediyorum. Bizleri desteklediler, bu projenin hayata geçmesi noktasında hiçbir yardımı bizden esirgemediler. İnşallah Bayburt’umuzu her anlamda gönlümüzdeki yere taşıma adına, daha nice projeleri hayata geçireceğiz” dedi..

YORUMLAR

  1. "FİKRET dedi ki:

    “HİKMET BEY ÇOK GÜZEL İFADE ETMİŞSİNİZ,ŞİRİN BAYBURTA ” BİRDE DEMİRYOLU” GELDİMİ,
    “RAHAT GELİŞİR,ZİRA BÜYÜK ŞEHİRLERDE TREN VAR.!!!!,TŞK,LER.

  2. HİKMET dedi ki:

    TEKRAR TEKRAR DİYORUM EMEĞİ GEÇEN HERKEZDEN ALLAHIM RAZI OLSUN BU GİBİ ŞEYLER VELİ NİMETTİR DESTEK OLALIM KÖSTEK OLMAYALIM. BU MEMLEKET HEP NEME LAZIMLIKTAN KAYBETMİŞTİR. SAYIN BAKANIMIZA SAYIN MİLLET VEKİLİMİZE SAYIN BELEDİYE BAŞKANIMIZA VE EMEĞİ GEÇEN TÜM KİŞİLERE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM BİR VATANDAŞ OLARAK . SAYGILARIMLA HİKMET SEVDA