Dolar 32,5157
Euro 34,9340
Altın 2.433,58
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 23°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 22°C
Sal 20°C

İstanbul’da Bayburtlulardan Cumhur İttifakına Destek Programı

İstanbul’da Bayburtlulardan Cumhur İttifakına Destek Programı
23 Mart 2019 15:27 | Son Güncellenme: 26 Mart 2019 21:31
A+
A-

Bayburt bulunan sivil toplum kuruluşları düzenledikleri Cumhur İttifakına Destek programında, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal’ı ağırladı.

Bayburt Eğitim ve Hizmet Vakfı, Bayburt Kültür ve Yardım Derneği ve İstanbul’da bulunan Bayburt Dernekleri ile birlikte İstanbul Yeşilköy wow otelde sabah kahvaltı programında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım,İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal ,Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş,İstanbul AK Parti Milletvekilleri, Bayburt Vakfı Başkanı İsrafil Kahraman, Bayburt Kültür ve yardım Derneği Genel Başkanı Hicabi Durmuş, Bayburt Grup Yönetim kurulu Başkanı Abdurrahman Şentürk, İşadamı Şeref Yazoğlu, İstanbul Bayburtspor Kulüp Başkanı Bünyamin Yazoğlu, Sivil Toplum kuruluşu Başkanları, Brokratlar ve Bayburtlular katıldı.

Bayburt  Eğitim Kültür ve Hizmet Vakfı Başkanı İsrafil Kahraman açılış konuşmasında Bayburtluların duruşunun belli olduğunu, Bayburtluların Bayrağın, Vatanın ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğa’nın yanında durduğunu ifade etti.

Bayburtlular vefalıdır diyen Kahraman, “Şimdi size soruyorum seçimlerde kime oy vereceksiniz, Tabiiki Bayburt’a Havalimanını getiren, Bayburt’a duble yolları getiren, Zigana ve Kop geçitlerini yapan,Türkiye’nin gelişiminde büyük hizmeti olan vizyonel Başkana, Binali Yıldırıma oy vereceğiz, Cumhur ittifakına oy vereceğiz” dedi.

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal, Bayburt’un her geçen gün büyüyerek kalkındığını ifade ederek,  “Biz Bayburtlular olarak memleket meselelerinde her zaman milletin yanında her zaman dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında yer alarak, inşallah içinde olduğumuz dönemde de Bayburt bir kez daha hem Bayburt’ta hem İstanbul’da hem de tüm Türkiye’de değerli hemşehrilerim sizlerin katkılarıyla büyük bir destan daha yazacak. Bayburt her geçen gün büyüyor, gelişiyor. Yatırımlar devam ediyor. Hastanemizi inşallah bu sene temmuz ayında hizmete açıyoruz. Eğitimden, sağlığa, kültüre kadar her türlü yatırım yapılıyor, yapılmaya da devam edecek. Her geçen gün Bayburt’un silüeti değişiyor. Yeni yeni parklar, yeşil alanlar yapıyoruz. Önümüzdeki dönemde Bayburt daha fazla yatırım alacak. Bunu yapmak için gerekli her türlü altyapıyı tamamladık. Bundan sonra da Bayburt’a destek olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu konuşmasında, Bayburtluların her daim Milletinin yanında olduğunu ifade ederek Bayburtlunun hem İstanbul’da hem de Bayburt’ta Cumhur ittifakının yanında olduğunu vurguladı. 

  

 

 

 

YORUMLAR

  1. Hikmet dedi ki:

    sizler nasıl sivil toplum kuruluşusunuz cumhur ittifakına destek falan değil akp ye destek programı yapmışsınız STK’lar tüm siyasi partilere eşit olur. bunları yazıyoruz başkanlar. Bayburtumuza geldiğiniz zaman sakın siyasi partileri ziyaret etmeyiniz. sadece askeri olduğunuz akpye gidin ve onlara hizmet edin.