Dolar 32,3343
Euro 35,1710
Altın 2.245,19
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 6°C
Az Bulutlu
Bayburt
6°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 1°C
Cum 3°C
Cts 7°C

CHP Bayburt İl Başkanı Necip Erel, İmamoğlu’na gösterilen ilgiye teşekkür etti

CHP Bayburt İl Başkanı Necip Erel, İmamoğlu’na  gösterilen ilgiye teşekkür etti
10 Ekim 2021 15:30 | Son Güncellenme: 11 Ekim 2021 19:34
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi Bayburt İl Başkanı Necip Erel, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Bayburt ziyaretinde vatandaşların gösterdiği ilgiye teşekkür etti.  

CHP Bayburt İl Başkanı Necip Erel, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ziyareti ile ilgili bir teşekkür mesajı yayınladı. Erel, mesajında Karadeniz turu kapsamında bölgeye gelen İmamoğlu’nun Bayburt’u da ziyaret etmesinden dolayı büyük memnuniyet duyduğunu bildirerek, Ekrem İmamoğlu’na teşekkür etti. 

İmamoğlu’nun 8 Ekim 2021 tarihinde gerçekleştirdiği ziyarette vatandaşın gösterdiği ilgiye sonsuz teşekkür ettiğini söyleyen Erel, Belediye Başkanımız İmamoğlu’nun da dediği gibi “Her şey çok güzel olacak” dedi. 

Necip Erel, Ekrem İmamoğlu’nun Bayburt ziyaretinde emek harcayan CHP Bayburt İl ve İlçe Örgütlerine ayrıca teşekkür etti.   

Bayburt ziyaretinde İmaoğlu’na eşlik eden İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek ve Turan Aydoğdu’ya da ayrıca teşekkür eden Erel, “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve tüm örgütlerimizle birlikte iktidara yürüyoruz. Dilediğimiz gelecek çok yakındır. Her şey çok güzel olacak” şeklinde konuştu.   

 

 

YORUMLAR

  1. Hacı Dursun Yaşaroğlu dedi ki:

    Bayburt Helal olsun.Başta Bayburt Vakfı Bayburt Dernekler Birliği Bayburt Federasyonu Sayın Bsk ve Genel Bsk Bayburt Muhtarlar STK ve esnaf öğrenciler çiftçilerimiz esnaflarımız Bayburt görev yapan kamu görevlileri Polislerimiz Jandarma kolluk kuvvetlerimiz ve tüm Bayburt Halkımıza misafir Perver tavır ve davranışlarından dolayı.24.Dönem CHP Bayburt Milletvekili A.Hacı Dursun Yaşaroğlu Olarak Teşekkür ve şükranlarımızı sunuyoruz.Allaha Eman Olunuz.