Dolar 32,3363
Euro 35,1170
Altın 2.239,10
BİST 8.734,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 6°C
Az Bulutlu
Bayburt
6°C
Az Bulutlu
Çar 7°C
Per 3°C
Cum 3°C
Cts 6°C

Bayburt POMEM’de Mezuniyet Coşkusu Yaşandı

Bayburt POMEM’de Mezuniyet Coşkusu Yaşandı
20 Haziran 2021 22:16
A+
A-

Bayburt Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nde (POMEM) eğitimlerini tamamlayan 295 öğrenci mezuniyet coşkusu yaşadı.

Bayburt Polis Meslek Eğitim Merkezi’nde büyük bir coşkuyla gerçekleşen mezuniyet törenine Bayburt Valisi Cüneyt Epcim, Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Garnizon Komutan Vekili Piyade Binbaşı İsmail Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Mahmut Bıçakçı, Adalet Komisyonu Başkanı Oğuzhan Bilgin, İl Emniyet Müdürü Ayhan Bodur, Bayburt Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Ufuk Sami Günel, İl Jandarma Komutanı Albay Ramazan Yiğit, İl Genel Meclisi Başkanı Bülent Yardımcı, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Bekir Kasap, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Necip Erel, Şehit ve Gazi Aileleri Dayanışma Derneği Başkanı Selami Köksal ve emniyet mensupları katıldı.

Mezunların Türk Polis Teşkilatının savunma stratejilerine büyük değer katacağına dikkati çeken Epcim, yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Bayburt’ta çok zorlu bir süreç içerisinde bu eğitimi tamamladığınızı biliyorum. Özellikle pandemi sürecinde bu eğitimin verilmiş olması işimizin birkaç kat daha zor olduğunu bizlere göstermişti. Çok modern bir polis okulumuz var. Fakat pandemi sürecinin vermiş olduğu zorlukları bu kapalı alanda yaşamak zorunda kaldınız. Bu zorlu sürece dayandığınız için sizleri tebrik ediyorum. İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’nun riyasetinde çok önemli Türk Polis Teşkilatının geliştiğini gözlemlemekteyiz. Bunu gözlemlerken bir taraftan sizler gibi genç kahraman arkadaşlarımızı mezun ediyoruz. Bunun mutluluğu içerisindeyiz”dedi.

Mezun olan polislerin heyecanına ortak olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren

Belediye Başkanı Pekmezci, “Öncelikle sizleri yetiştiren okulumuzun başta müdürü ve tüm yöneticilerini yürekten kutluyorum. Ülkemizin birlik ve beraberliğe ihtiyaç olduğu bir dönemde sizin gibi vatanını, milletini yürekten seven gençleri oluşturarak yeni bir orduyu emniyet teşkilatına kazandırdılar. Bayburt’tan ayrılırken inanıyorum ki, çok güzel duygularla ayrılacaksınız. İyilik ve güzellikleri dostlarınızla paylaşın, karşılaştığınız olumsuzları da yüreğinizin bir köşesinde bırakın kalsın. Ama şunu unutmayın ki, cennet gibi bir vatanda ve cennet gibi bir vatanın köşesinde; gururla yaşadığımız bu ülkede sizlerle birlikte her zaman nice mutlu günleri birlikte paylaşacağımız düşüncesini bir kez daha ifade ediyor, yolunuz ve bahtınız açık olsun” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından dönem birincisi Ahmet Derici, yaş kütüğüne plaket çaktı. Dereceye giren öğrencilere Vali Epcim, Belediye Başkanımız Pekmezci ve İl Emniyet Müdürü Bodur tarafından diploma ve hediyeler verildi. Yemin töreni ve kep atılmasıyla sona eren törende, Bayburt İl Müftülüğü görevlisi Enis Aslan dua etti. Öğrenciler mezun olmanın sevincini arkadaşları ve aileleriyle paylaştı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.