Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 26°C
Az Bulutlu
Bayburt
26°C
Az Bulutlu
Pts 25°C
Sal 22°C
Çar 16°C
Per 14°C

Bayburt’tan Ceylin Özhan LGS’de Türkiye Birincisi Oldu

Bayburt’tan Ceylin Özhan LGS’de Türkiye Birincisi Oldu
23 Haziran 2023 20:09 | Son Güncellenme: 26 Haziran 2023 18:51
A+
A-

Bayburt Ortaokulu öğrencisi Ceylin Özhan, 2023 LGS (Liselere Geçiş Sistemi) sınav sonuçlarına göre Türkiye birincisi olarak büyük bir başarı elde etti.

4 Haziran’da gerçekleştirilen LGS’nin sonuçları Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklandı. 8’inci sınıf öğrencilerinin girmiş olduğu Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavı, Türkiye genelinde 1 milyon 246 bin 429 öğrencinin katılımıyla gerçekleşti.

Ceylin Özhan, LGS sınavında tüm soruları doğru yanıtlayarak 500 tam puanla Türkiye genelinde birinci olan öğrenciler arasına ismini yazdırarak önemli bir başarıya imza attı.

Bayburt Ortaokulu öğrencisi Ceylin Özhan, Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Serdal Salık, Ortaokulu Müdürü Mahir Pamukçu ve Özhan ailesi Vali Cüneyt Epcim tarafından ağırlandı.

Vali Epcim, LGS’de Türkiye 1.si olan Bayburt Ortaokulu öğrencisi Ceylin Özhan’ı tebrik ederek bu başarıda pay sahibi olan eğitim camiasına ve öğrencinin ailesine teşekkür etti.

 

 

 

 

 

YORUMLAR

  1. yerlikoyunçobanı dedi ki:

    bu şehirde başarılı olmanın bir değeri yok aksine başarılı olduysan cezasız kalamazsın. Bir an önce kendini kurtarman gerekiyor. Başka bir şehirde eğitimini tamamla.. gerçi bu sistem değişmediği sürece senin geleceğin parlak olmayacak.
    %80’den anlayabilirsin doğru söylediğimi.

  2. acı gerçekler. dedi ki:

    inşallah bu zeka ile yurt duşına kaçar yoksa bu hükümeti, eğitim sistemi ve ekonomi ile zekasına yazık olur .

    1. Saçmalama dedi ki:

      Ne saçmaladın şimdi.