Dolar 32,5247
Euro 34,8295
Altın 2.443,69
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 26°C
Az Bulutlu
Bayburt
26°C
Az Bulutlu
Pts 25°C
Sal 23°C
Çar 14°C
Per 14°C

Bayburt’ta ekmek fiyatına yüzde 40 zam yapıldı

Bayburt’ta ekmek fiyatına yüzde 40 zam yapıldı
2 Ağustos 2023 09:58
A+
A-

Bayburt’ta 5 liradan satılan 220 gram ekmeğin yeni fiyatı 7 lira oldu.

Bayburt il genelinde Şubat ayından buyana 5 liradan satılan ekmeğe yüzde 40 zam geldi ve 7 liraya yükseldi. Ekmeğin gramajı değişmedi 220 gram olarak satılacak.

Ekmek üretiminde artan maliyetler nedeniyle Fırıncılar Odası’nın talebi üzerine Esnaf Odaları Birliği tarafından alınan kararla Bayburt’ta bu günden itibaren ekmek 7 liradan satılacak.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

  1. Erkan dedi ki:

    Türkiye büyük bir ülke, artik Togg üretiyor. Millet ac olsada Togg var artik! Ucak üretiyor, her taraftan gaz fiskiriyor. Az kaldi dayanin cok zengin olacagiz,. biraz daha sabir… biraz daha dislerinizi, yakinda dis gücler hepsi dize cökecekler ondan sonra her gün 2 kilo et alip yiyecegiz. Az kaldi dayanin..

  2. Esra dedi ki:

    Çocuklarına bir tane çikolata bisküvi hesabı yapıp almıyıp yada alamayan degerli anne babalar çocuklarınızın geleceğini iyi düşünün.. Okullar açılacak herkez kırtasiyelere koşacak deve yüküyle paralar ödenecek..bizler yemeden giymeden kısıp o paraları öderken,,, bakalım tepedekiler yemelerinden özel hayatlarından kısıyorlarmı diye düşünsünler..

    1. BİTMİŞESNAF dedi ki:

      siz bunu yazarken kesin akp ye oyunuzu verdiniz gibime geldi .

  3. MTK dedi ki:

    Öyle işkembeden sallamak yoktu. Soğan Ekmek yemeyi tercih eden %52’lik seçmen kitlesi kavurma ekmek yiyecek değildi.. Sizin tercihiniz sizin kararınız.. zamlara sitem edeceğinize şimdiden kendinizi soğan ekmek yemeye alıştırın. çünkü geliriniz (zengin istisna) soğan ekmeğe yetiyor..

  4. sanayiden bir esnaf dedi ki:

    koprü misali kimsenin sesi çıkmıyor vergilere ve faizlere alışmış bu millet yazın yine iyisiniz dogal gaz az geliyor sizleri kışın görecegiz ekmek %40 oanında zamda neymiş

  5. Ferasettin dedi ki:

    5 ₺ verirken bile içimiz cız ediyordu artık almayız açlıktan gideriz, Bayburt’a iyi oldu bu

  6. Türk dedi ki:

    EKMEK ZAMLARINA VE DİĞER ZAMLARA İTİRAZ EDEN DEGERLİ VATANDAŞLARIMIZ BOŞUNA YORULMAYIN.. YÜZDE SEKSEN OY VERİLMİŞ BİR ŞEHİRDE ZAMLARA NEDEN İTİRAZ EDERSİN… Sen istedin böyle olmasını..

    1. Emre ekol dedi ki:

      Davul zurna eşliğinde sevinç gösterileri yaparken düşünecektiler Ohhhhhhh ne güzel oluyor Ohhhhhh inşallah bu sene doğalgaz faturaları 5000 den aşağı gelmez Ohhhhhhhhh ohhhhhhhh ohhhhhh

    2. İSSİZBİRİ dedi ki:

      ÇOK DOĞRU OHHHHH H