Dolar33,0963
Euro35,9611
Altın2.525,78
BİST10.871,48
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
Bayburt 23°C
Az Bulutlu
Bayburt
23°C
Az Bulutlu
Cts22°C
Paz26°C
Pts27°C
Sal25°C

Bayburt Halk Eğitim Merkezinde yılsonu sergisi gerçekleşti

Bayburt Halk Eğitim Merkezinde yılsonu sergisi gerçekleşti
7 Haziran 2023 11:00
A+
A-

Bayburt Halk Eğitimi Merkezinde gerçekleşen yılsonu sergisi çeşitli etkinliklerle düzenlendi.

Törene, Vali Cüneyt Epcim, Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, DOKAP İdaresi Başkanı Hakan Gültekin, İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney ve diğer kamu kurumlarının temsilcileri de katıldı.

Hayat boyu öğrenmenin önemine dair yapılan açılış ve protokol konuşmalarında Bayburt genelinde 10660 vatandaşın mesleki ve sosyal kurslardan yararlandığı belirtildi. Yöresel halk oyunları gösterisi ve canlı müzik dinletisinin ardından sergi açılışına geçildi.

Halk Eğitimi Merkezi kursiyerlerinin elinde hayat bulan ve sergide yerini alan çini ve seramikler, el işlemeleri, takı tasarım ürünleri, örgü desenler, nakışlar, görsel sanat ürünleri ve hediyelik eşyalar sergiyi gezenler tarafından yoğun ilgi gördü.

Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında düzenlenen etkinlikler, DOKAP desteğiyle Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde kurulan Bayburt kehribarı atölyesinin açılışı da gerçekleştirildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.