Dolar 32,3455
Euro 35,1151
Altın 2.310,52
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 15°C
Az Bulutlu
Bayburt
15°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 19°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Bayburt Özel İdare Spor Diyarbekirspor engelini kayıpsız geçti

Bayburt Özel İdare Spor Diyarbekirspor engelini kayıpsız geçti
19 Aralık 2021 15:34
A+
A-

Bayburt Özel İdare Spor kendi sahasında ağırladığı Diyarbekirsporu 2-1 mağlup ederek ligdeki puanını 33 yaptı.

Ligde 30 puanla 7 nci sırada yer alan Bayburt Özel İdare Spor, 19 ncu puanla 15 nci sırada bulunan Diyarbekirspor arasındaki mücadeleden galip ayrılan ev sahibi sarı siyahlı ekip sezonun ilk yarısının bitimine bir hafta kala önemli bir maçı kayıpsız geçmiş oldu.

Maça hızlı ve istekli başlayan Bayburt Özel İdare Spor, 17 nci dakikada kornerden gelen topu rakip ceza sahası içerisinde önünde bulan Ömer Esenkaya düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi 1-0.

Rakip kalede baskısını artıran sarı siyahlılar 28 nci dakikada Ali Aydemir ceza sahası dışından sert bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu 2-0.

İlk yarıda Diyarbekir spora göre daha iyi organze olan ve gol pozisyonları üreten Bayburt Özel İdare Spor girdiği pozisyonlardan başka gol bulamadı ve ilk yarı 2-0 Bayburt Özel İdare Spor’un üstünlüğü ile tamamlandı.

Maçın ikinci yarısına konuk ekip Diyarbekir spor ataklarla başladı. Diyabekirspor 70. dakikada kullandığı köşe vuruşunda top Uğur Aygören’in eline çarptı ve maçın hakemi Gürcan Hasova penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını gole çeviren Utku Sen maçın skorunu 2-1’e taşıdı.

Maçın son dakikaları karşılıklı ataklarla geçmense rağmen başka gol olmadı ve Bayburt Özel İdare Spor sahadan 2-1 galip ayrılan taraf oldu.

Bayburt Özel İdare Spor ilk yarının son maçında 226 Aralık Pazar günü deplasmanda Ergene Velimeşe sporla mücadele edecek.

Haftanın maç sonuçları:

Bayburt Özel İdare Spor  2  – 1   Diyarbekirspor

Ankaraspor  2 –  2  Etimesgut Belediyespor

Çorum FK  3  –  0  Adıyaman FK

Serik Belediyespor  3  –  0 Turgutluspor

Sivas Belediyespor   3  – 1   Ergene Velimeşe

Somaspor   3 –   0 Hekimoğlu Trabzon

Van Spor FK 3  –  1  İnegölspor

Bodrumspor   1 – 1   Niğde Anadolu FK

Kahramanmaraşspor  0 – 5  Sakaryaspor

Sarıyer      1 – 2      Afjet Afyonspor

 

 

 

YORUMLAR

  1. gurbetçi dedi ki:

    Futbolcuları kutluyorum. Ergene veli meşe maçı kıran kırana geçer, kötü fikstür ,ikinci yarıya Sakarya maçı ile başlayacağımıza göre, Veli meşe maçı mutlaka kazanılmalı.. Bu İnegöl,Soma, Afyon maçlarında ki tempoyla mümkün değil, bu da bilinsin… başarılar diliyorum..