Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 26°C
Az Bulutlu
Bayburt
26°C
Az Bulutlu
Pts 25°C
Sal 22°C
Çar 17°C
Per 14°C

Bayburt Valisi Eldivan, Basın Mensuplarıyla kahvaltıda buluştu

Bayburt Valisi Eldivan, Basın Mensuplarıyla kahvaltıda buluştu
18 Ocak 2024 14:02 | Son Güncellenme: 18 Ocak 2024 15:39
A+
A-

Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, ilde görev yapan basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde Ankara’da toplantıda bulunduğu gazetecilerle bir araya gelemediğini ifade eden Vali Elidvan, ilde görev yapan basın mensuplarının gazeteciler gününü kutladı.

Bayburt’ta yürütülen yatırım ve projelere ilişkin açıklamada bulunan Vali Eldivan, gazetecilere tarihi ve kültürel zenginliklerin ön plana çıkarılmasındaki gayretlerinden ötürü teşekkür etti.

Vali Eldivan, “Bayburt’umuzun yüksek değerlerine hassasiyet göstererek kadim şehrimizde yaşayan toplumun birlik ve beraberliğine büyük katkılar sağlamaktasınız. Tarafınızca tespit edilen yerel sorunların çözümüne yönelik bizler her zaman yapıcı ve yönlendirici konumda sizlere destek vermeye devam edeceğiz. Tarihi ve kültürel zenginliklerle dolu şehrimizin tanıtımına vermiş olduğunuz katkılarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim. Her fırsatta bir araya gelerek istişarelerde bulunacağız” dedi.

10 Ocak 2024 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında düzenlenen Valililer toplantısına katıldığını ifade eden Vali Eldivan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın selamlarını da basın mensuplarına iletti.

Vali Eldivan, günün anısına Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Murat Okutmuş’a palket takdim etti.

İlde görev yapan tüm basın mensuplarının katıldığı programda Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Okutmuş da davetleri için Vali Eldivan’a teşekkür etti.

 

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.