Dolar 32,5949
Euro 34,8066
Altın 2.495,63
BİST 9.458,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 22°C
Az Bulutlu
Bayburt
22°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 20°C
Sal 24°C

Bayburt Özel İdarespor için Vali Epcim ile Başkan Pekmezci İstanbul’da iş insanlarını ziyaret ettiler

Bayburt Özel İdarespor için Vali Epcim ile Başkan Pekmezci İstanbul’da iş insanlarını ziyaret ettiler
30 Aralık 2022 10:36
A+
A-

Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci ve Vali Cüneyt Epcim 2. Ligde zor günler geçiren Bayburt Özel İdaredspor’un geleceğini planlamak için İstanbul’da Bayburtlu iş insanlarını ziyaret ettiler.

Bayburt Özel İdarespor’un içinde bulunduğu durumdan en kısa sürede nasıl çıkabileceğinin ele alındığı görüşmelerde Belediye Başkanı Pekmezci ve Vali Epcim Bayburtlu iş insanlarını ziyaret ederek istişarelerde bulundular.

Pekmezci 3 günlük yoğun bir programla gerçekleştirdikleri ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, “Valimiz Sayın Cüneyt Epcim ile beraber 3 günlük programımızda Bayburt Özel İdare Spor Kulübümüzün geleceğini planlamak için İstanbul’da bulunan İş adamlarımız Sayın Fuat Guguloğlu, Sayın Fuat Fettahoğlu, Sayın Nuh Aydın, Sayın Sunay Turan, Sayın Ali Osman Gür, Sayın Reşat Narman, Sayın Murat Bayburtlu, Sayın Dr. Hicabi Gökdereli, Sayın Mehmet Adıgüzel ve Sayın Serdar Akgün’ü ziyaret ettik ve toplantılar gerçekleştirdik. Bizlere İstanbul’da işyerlerinin kapılarını açarak, misafir eden kıymetli hemşehrilerimizin her birine ayrı ayrı misafirperverlikleri ve destekleri için teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

  1. Murat Çelik dedi ki:

    3 Büyükler bu işin altında kalkamıyor.

  2. ŞİNGAHLI dedi ki:

    Sezon başında yapılması gereken çalışmalar şimdi yapılıyor.. Günaydın diyelim..

  3. Murat dedi ki:

    Burdan o iş adamlarına rica ediyorum bir hemşerileri olarak lütfen Bayburt spora yapacagınız desteği biz öğrencilere yapın Bayburt spor bir gelecek vaat etmiyor . Çok gerkesizce halkın spora değil şuanda eğtim ve geçinmeye ihtiyacı var lütfen sesimi duyun.