Dolar 32,5835
Euro 35,0278
Altın 2.460,78
BİST 9.796,10
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 23°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 22°C
Sal 20°C

Bayburt Spor’un Kombine Kart Satışları Başladı

Bayburt Spor’un Kombine Kart Satışları Başladı
28 Ağustos 2019 21:26 | Son Güncellenme: 28 Ağustos 2019 21:37
A+
A-

2019-2020 TFF 2 lig kırmızı gurupta mücadele edecek olan Bayburt Özel İdaresporun iç sahadaki tüm resmi maçlarda geçerli olacak kombine kartların satışı Şehit Nusret çay bahçesinde başladı.

Taraftarların ilgi göstermesi beklenen kombine kartların satışını teşvik etmek ve destek vermek amacıyla kart satış standını ilk ziyaret edenlerden birisi olan Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci kombine kartını aldı.

Kulüp başkanı Muhammet Karaoğlu ve yöneticilerle sohbet eden Belediye Başkanı Pekmezci, 2019-2020 TFF 2 Lig Kırmızı Gurupta mücadele edecek olan Bayburt spora başarılar diledi. Bayburt sporun her zaman yanında olacağını belirten Pekmezci, Bayburtlulara da destek çağrısında bulunarak, “Bayburtlu bütün hemşerilerimizi Bayburt spora sahip çıkmaya davet ediyorum. Bayburt’a ve Bayburt spora yakışır biçimde takımımıza destek verelim. Bu yolda hep beraber yürüyelim, temsilcimize hep birlikte sahip çıkalım. Kulüpler taraftarıyla güçlüdür. İnşallah hep birlikte el ele vererek Bayburt sporumuzu daha üst liglere taşıyacağız. Takımımızın da mücadele ruhunu ortaya koyacağından hiç şüphemiz yoktur. Bu vesileyle şimdiden yeni sezonda Bayburt sporumuza üstün başarılar diliyorum” dedi. 

Kombine kartları, protokol tribün için 1000 TL protokol yanında bulunan B1 ve B2 tribünleri için ise 500 TL olarak satışa sunuldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.