Dolar 32,5496
Euro 34,8904
Altın 2.432,22
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 24°C
Az Bulutlu
Bayburt
24°C
Az Bulutlu
Çar 27°C
Per 26°C
Cum 24°C
Cts 24°C

Bayburt Özel İdarespor evindeki ilk maçından galibiyetle ayrıldı

Bayburt Özel İdarespor evindeki ilk maçından galibiyetle ayrıldı
10 Ekim 2020 17:17 | Son Güncellenme: 10 Ekim 2020 17:37
A+
A-

Bayburt Özel İdarespor Genç Osman Stadyumunda bu sezon çıktığı ilk maçında Karabük spor’u 2-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.

Sezonun ilk iki maçı koronavirüs nedeniyle ertelenen ve geçtiğimiz hafta Serik Belediyespor deplasmanından farklı mağlubiyetle dönen Bayburt Özel İdarespor Karabükspor galibiyetiyle moral buldu.

Genç Osman Stadyumunda pandemi nedeniyle seyircisiz oynanan maça ev sahibi Bayburt Özel İdarespor istekli ve atak başlayan taraf oldu.

Maçın 37. dakikasında Bayburt Özel İdarespor geliştirdiği atakta Ahmet Üstün’ün attığı golle  1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla tamamlandı.

Maçın ikinci yarısında konuk takım beraberlik golünü bulmak adına ataklarla başladı.

Rakibinin ataklarını etkisiz kılan Bayburt Özel İdarespor maçın uzatma dakikalarında geliştirdiği atakta Karabükspor’un kalecisi Ferhat Yılmaz’ın hatasını iyi değerlendirdi ve Savaş Yorulmaz’la ikinci golü buldu 2-0.

Bir topu direkten dönen ve rakibine fazla gol pozisyonu vermeyen Bayburt Özel İdarespor maçın 90 dakikası sonunda 3 puan alırken, konuk ekip Kardemir Karabüksor evine puansız döndü.

Bayburt Valisi Cüneyt Epcim ile Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci maçı birlikte izlediler.

Kendi sahasında ilk maçına çıkan ve henüz zamana ihtiyacı olduğu belli olan Bayburt Özel İdarespor 14 Ekim Çarşamba günü deplasmanda Turgutlu spor’la mücadele edecek.

Not: 2020-2021 sezonunda maçların yayın hakkını satın alan misli.com kendisi dışında maçların çekilmesini veya özet olarak yayınlamasını yasaklamış olduğu için bu sezon Bayburt Medya’dan maç özetlerini taraftarların izleme şansıda kalmamıştır. Yani misli.com Bayburt Özel İdaresporun bu sezon hangi maçını canlı yayınlayacağı şuan belli değil. O nedenle sarı siyahlı taraftarlar tribünlere izleyici izni çıkana kadar Bayburt’ta oynanan maçları izleyemeyecekler.

Haftanın maçları:

Bayburt Özel İdare Spor  –  Kardemir Karabükspor  2- 0

Elazığspor   –   Turgutluspor   0 – 1 

Sivas Belediyespor  –   Serik Belediyespor  0 – 0

Kırşehir Belediyespor    –   1922 Konyaspor  1 – 0

Mamak FK  –  Kastamonuspor 1 – 1

Bodrumspor  –  Eyüpspor  1 – 2

Karacabey Belediyespor  –   Tarsus İdman Yurdu  3 – 0

Pendikspor  –  Etimesgut Belediyespor  0 – 2

Sakaryaspor  –  Kırklarelispor 0 – 0

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.