Dolar 32,5723
Euro 34,9777
Altın 2.460,03
BİST 9.887,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 23°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 22°C
Sal 20°C

Bayburt – Sivas maçında gol sesi çıkmadı

Bayburt – Sivas maçında gol sesi çıkmadı
2 Ekim 2021 17:47 | Son Güncellenme: 2 Ekim 2021 21:08
A+
A-

Bayburt Özel İdarespor kendi sahasında ağırladığı Sivas Belediyespor’la 0-0 berabere kalarak sahadan bir puanla ayrıldı.

Havanın ve sahanın futbol açısından uygun olduğu maça taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Maçın ilk dakikasından 90 dakikasına kadar topa ve oyunun hakimiyetine sahip olan ev sahibi ekip Bayburt Özel İdarespor, kendi sahasında oynamanın avantajını iyi değerlendiremedi.

Maçta oyun üstünlüğünü elinde tutan sarı siyahlılar, rakip kaleye şut atmadan maçı tamamlamış olmaları da taraftarı pek memnun etmedi. Oynanan oyunun geneline bakıldığında maçta en rahat olan iki takımın kalecileri olarak dikkat çekti.

11 sarı kartın çıktığı ve zaman zaman futbolcuların saha içerisinde tartıştığı maçta gol sesi çıkmadı ve her iki takımda aldıkları birer puanla gruptaki puanlarını 11’e yükselttiler. 

Genç Osman Stadyumundaki maçı Bayburt Valisi Cüneyt Epcim, Sivas Valisi Salih Ayhan ve Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci de izledi.

Bayburt Özel İdarespor 6 Ekim Çarşamba günü deplasmanda Etimesgut Belediyespor’la karşılaşacak.

Haftanın maç sonuçları:

Bayburt Özel İdare Spor  –   Sivas Belediye Spor 0 – 0

İnegölspor     –    Adıyaman Futbol Kulübü A.Ş.  3 – 2

Hekimoğlu Trabzon   –   Afjet Afyonspor  1 – 1

Van Spor FK  –    Sakaryaspor A.Ş.  0 – 0

Somaspor     –    Ergene Velimeşe Spor  3 – 0

Sarıyer         –    Kahramanmaraşspor A.Ş. 3 – 1

Bodrumspor A.Ş.     –    Turgutluspor  3 – 0

Niğde Anadolu FK     –    Etimesgut Belediyespor  1 – 3

Ankaraspor    –   Diyarbekir Spor A.Ş.  1 – 0

Çorum FK      –   Serik Belediyespor  1 – 0

 

 

YORUMLAR

  1. GERÇEK TARAFTAR dedi ki:

    Biraz sitemli TEBRİKLER diyorum… Bu tip maçlar lig maratonunda olacaktır, fakat ilk sekizdeki takımların en az beş tanesini evimizde yenerken ,diğer üçüyle berabere kalmak zorundasın, bu müsabaka böyle bir maçtı ve geride kaldı.. Önümüze , ileriye bakacağız.. Her zaman uyardığımız şeyler bu maçta başımıza geldi 11 sarı kart çıktı bu müsabakada, futbolcularımız gereksiz olayların içinde oldular.. Bu takım daha çok hızlı ,çabuk oynamalı , hücuma kalktığımızda, rakip çok rahat pozisyon alıyor, hataya zorlayamıyoruz.. ikinci yarıda rakibin defans arkasına atılan pozisyonda ofsayt oldu ama ,aslında hata pası atanda, gördü atmadı, geç kaldı 3-5 saniye geçti aynı yere attı , maalesef ofsayttı… O koşuyu yapanı tebrik ediyorum.. Bu pozisyonları tek pasla çabuk yapmalıyız.. Futbolun güzelliği bu sonuçlar normal, yeise düşmeye gerek yok.. Ankara takımlarıyla oynadığımız içeride, dışarıda tüm maçlarımız zor geçmiştir.. Oyun disiplini ve hırsımız ön planda olursa ,puan ve puanlarla döneriz.. Aksini düşünmek bile istemiyorum….Yenilmedik mi ,her sonuç lehimizedir.. Başkan, yönetim, taraftar, teknik heyet ve futbolcuları kutluyorum.. Bu köprünün altından çok sular akacak.. Selamlar…