Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 26°C
Az Bulutlu
Bayburt
26°C
Az Bulutlu
Paz 26°C
Pts 24°C
Sal 22°C
Çar 18°C

Bayburt Özel İdarespor kendi sahasında fırsat tepti

Bayburt Özel İdarespor kendi sahasında fırsat tepti
22 Ocak 2022 15:04 | Son Güncellenme: 22 Ocak 2022 16:14
A+
A-

Kamp döneminde yaptığı yeni transferlerle taraftarlarının karşısına çıkan Bayburt Özel İdarespor kendi sahasında ağırladığı Turgutluspor’la 0-0 berabere kalarak sahadan 1 puanla ayrıldı.

Soğuk bir havada karlı ve yer yer buzlu bir zeminde başlayan maçın ilk yarısı orta saha mücadelesiyle ve golsüz tamamlandı.

Maçın ikinci yarısında yaptığı değişikliklerle rakip kalede gol arayan Bayburt Özel İdarespor, girdiği gol posizyonlarından yararlanamadı ve maçın 90 dakikası gölsüz tamamlandı.

Her iki takımında birer puan aldığı maçta Bayburt Özel İdarespor puanını 37’ye Turgutluspor ise 23’e çıkardı.

Önemli bir fırsatı değerlendiremeyen Bayburt Özel İdarespor 26 Ocak Çarşamba günü Serik Belediyespor’la deplasmanda mücadele edcek.

Haftanın maç sonuçları:

Bayburt Özel İdare Spor  –   Turgutluspor  0-0

Hekimoğlu Trabzon   –   İnegölspor  1-0

Ankaraspor    –   Niğde Anadolu FK 1-1

Bodrumspor   –   Diyarbekirspor  1-0

Kahramanmaraşspor   –  Etimesgut Belediyespor  0-0

Sarıyer  –    Sakaryaspor 4-1

Sivas Belediyespor  –   Serik Belediyespor 2-1

Çorum FK   – Ergene Velimeşe 1-2

Somaspor     P – P   Adıyaman FK -İptal

Van Spor FK  P – P  Afjet Afyonspor – İptal

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

  1. ŞİNGAHLI dedi ki:

    Ev sahibi olarak, hava şartlarını bile, lehine kullanamıyorsan..? Böyle sahalarda futbol nasıl oynanır.? nasıl oynamak lazım , bunu kimin anlatması lazım…? ayrıca bu takım , hafta içi çalışmalarda maça hazırlanmasını bilmiyor.. O zaman SUÇLU kim..? İki golcünü gönderiyorsun, bir yıldır doğru oynamayan, bildiğimiz golcü Tayyibi almışsın, ne zaman, hangi teknik adamın elinde form tutacak..? bu maçın sonucu tüm yanlışlık ve olumsuzluğa rağmen lehimize olmalıydı.. Bu beraberlik önce yönetime, takıma para akışı sağlayanlara ve teknik heyete yazılır…Bu teknik heyetle playofta zor…