Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 23°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 24°C
Sal 21°C

Bayburt Özel İdarespor, Bursapor maçında 3 puanla tanıştı

Bayburt Özel İdarespor, Bursapor maçında 3 puanla tanıştı
15 Ekim 2022 16:33 | Son Güncellenme: 15 Ekim 2022 21:44
A+
A-

Bayburt Özel İdarespor sezonun 10’ncu maçında Bursasporu 2-0 mağlup ederek ilk kez 3 puanla tanışmış oldu.

Somaspor maçında kendi evinde 3-0 mağlup olan Bayburt Özel İdarespor, teknik direktör Ramazan Kurşunlu ile yolları ayrılarak Bülent Topuzoğlu’nu takımın başına getirmişti.

Topuzoğlu ile kendi evinde ilk kez maça çıkan Bayburt Özel İdarespor Bursaspor’u 2-0 mağlup ederek 3 puanla tanışırken moralde kazanmış oldu.

Saat 14.00 de Genç Osman Stadyumunda başlaya maçın ilk dakikalarında rakip kalede gol arayan Bayburt Özel İdarespor, geride bıraktığı 8 haftaya göre farklı bir oyun anlayışıyla sergilemesi taraftarları tribünlerde hareketlendirmeye başladı.

Taraftarının da desteğiyle Bursaspor kalesine yüklenen Bayburt Özel İdarespor 9 ve 31’nci dakikalarda net gol pozisyonlarından yararlanamadı.

Bursa’dan gelen yaklaşık 200 taraftar Genç Osman Stadyumunda 90 dakika takımlarına destek verdi.

Maçın ilk 45 dakikası Bursaspor sahasında geçen maçtan gol sesi çıkmayınca takımlar soyunma odalarına 0-0 eşitlikle ditti.

Maçın ikinci yarısına istekli ve ataklarla başlayan Bayburt Özel İdarespor aradığı gole 49. dakikada ulaştı. Ceza sahası dışından kazanılan serbest vuruşu gole çeviren Furkan Özdemir takımını 1-0 öne geçirdi.

Atılan golden sonra rahatlayan Bayburt Özel İdarespor ikinci gol için Bursa kalesine kanatlardan yüklenmeye başladı. 61. Dakikada Ali Ateş, Bursaspor defansındaki hatayı iyi değerlendirerek kazandığı topu ağlara gönderdi 2-0.

Maçın sonlarına doğru gol arayan takım yine Bayburt Özel İdarespor oldu. Maçın 90 dakikası ikinci yarıda atılan 2 golle tamamlandı. Bayburt Özel İdarespor sezonun ilk galibiyetini alarak puanını 4’e yükseltti.

Bir hafta önce takımın başına getirilen Bülent Topuzoğlu’nun çok kısa bir süre içerisinde takıma kattığı artı değer taraftarların gözünden kaçmadı. Takımın geneline bakıldığında ise futbolcuların fizik olarak güçsüz oldukları dikkat çekiyordu.

Lige tutunması için mutlaka transfer yapılması gereken Bayburt Özel İdarespor 23 Ekim Pazar günü deplasman da Afjet Afyonspor’la karşılaşacak.

Haftanın maç sonuçları:

Bayburt Özel İdare Spor   –   Bursaspor  2- 0

Ankaraspor    –   Batman Petrolspor  2 – 1

Düzcespor     –   Şanlıurfaspor  0 – 0

Esenler Erokspor      –    Çorum FK  2 – 0

İnegölspor     –    Nazilli Belediyespor  2 – 1

Menemenspor               –   Arnavutköy Belediye  0 – 1

Tarsus İdman Yurdu    –    Afjet Afyonspor  2 – 1

24Erzincanspor    –   Somaspor  1 – 1

Amed Sportif    –     Sivas Belediyespor

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

  1. semerciler dedi ki:

    moral ve motivasyon olarak muhteşem sonuç, inşallah devamı gelir. bu kadro halen niye takım olamadı çok merak ediyorum.. Bu transferlerde futbola ara vermişte , bize transfer olmuşlarsa işimiz çok zor, maç tempolarına ulaşmaları çok zor olur. onun için hiç bir kulüp ara vermişte, tekrar futbola başlayanı transfer etmek istemez.inşallah deplasmanlardan da puanla dönmeyi başarırız… Bayburt Ö İ-2 Bursaspor-0