Dolar 32,3355
Euro 35,1734
Altın 2.241,30
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 6°C
Az Bulutlu
Bayburt
6°C
Az Bulutlu
Çar 7°C
Per 2°C
Cum 3°C
Cts 7°C

Bayburt’ta eğitime 1 gün daha ara verildi

Bayburt’ta eğitime 1 gün daha ara verildi
19 Ocak 2022 19:13 | Son Güncellenme: 19 Ocak 2022 19:38
A+
A-

Soğuk ve kar yağışlı havaların devam etmesi nedeniyle Bayburt il genelinde Perşembe günün okullar yeniden tatil edildi.

Bayburt Valiliğinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:,

İlimiz genelinde dün akşamdan itibaren etkisini sürdüren kuvvetli kar yağışı ile beraberindeki don ve buzlanma nedeniyle 19.01.2022 Çarşamba gününü kapsayan eğitim öğretim faaliyetlerine zorunlu olarak bir (1) gün süreyle ara verilmesi kararı; eğitim öğretim faaliyetlerinin güven içerisinde sürdürülebilmesine yönelik yapılan değerlendirmeler neticesinde bir gün daha uzatılmıştır.

Bu doğrultuda ilimiz genelinde Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı resmi ve özel tüm kademeler ile Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezleri’nde eğitim öğretim faaliyetlerine 20.01.2022 Perşembe gününü kapsayacak biçimde bir (1) gün süreyle daha ara verilmesi uygun görülmüştür.

Belirtilen tarihte kamu kurum ve kuruluşlarında görevli engelli ve hamile kamu personeli de bu kapsamda idari izinli sayılacaktır.

 

YORUMLAR

  1. Hasan Basri Karadeniz dedi ki:

    Çocuklar ne güzel kızaklarınız var. Bütün çocukluğum Bayburt’ta geçti, ama benim hiç kızağım olmadı. Kendimiz yapmaya çalışırdık, çiviler ile ama daha ilk kayışta kolları kırılırdı. Vallahi sizi kıskandım, hem de çok. Bu yaşta yanınızda olsam da doya doya kaysam ne diyem kıskandım