Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 26°C
Az Bulutlu
Bayburt
26°C
Az Bulutlu
Pts 25°C
Sal 22°C
Çar 17°C
Per 14°C

Bayburt Özel İdarespor Afyonspor’la puanları paylaştı

Bayburt Özel İdarespor Afyonspor’la puanları paylaştı
2 Nisan 2023 17:49 | Son Güncellenme: 2 Nisan 2023 19:31
A+
A-

2. Ligde umutlarını iyice tüketen Bayburt Özel İdarespor kendi evinde konuk ettiği Afyonspor’la 2-2 kalarak 1 puan aldı.

Soğuk ve rüzgarlı bir havada başlayan maçta zeminin kaygan olması iki takım için top kontrolünü zorlaştırdı. Seyircinin de rağbet göstermediği maçın 29. dakikasında Bayburt Özel İdarespor geliştirdiği atakta Tuncay Kılıç’ın attığı golle 1-0 öne geçti.

Yediği gol sonrası ataklarını sıklaştıran Afyonspor 35. dakika sağ kanattan geliştirdiği atakta topla buluşan Kaan Baysal düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi 1-1.

İlk yarıda başka gol sesi çıkmadı ve takımlar soyunma odalarına 1-1 beraberlikle gittiler.

Maçın ikinci yarısı ilk yarıya oranla daha vasat başları ve orta saha mücadelesine dönüştü.

Bayburt Özel İdarespor hemen her maçta yaptığı hatalardan birisini yaptı ve rakip sahada kaptırdığı top Afyonspor için atağa dönüştü. 77. dakikada sağ kanattan ceza sahasına gönderilen topla buluşan Ege Özkayımoğlu topu ağarla buluşturdu 2-1.

Bayburt Özel İdarespor son sakikalarda beraberlik golünü bulmak için rakip kaleye yüklenmeye başladı. 88. dakikada serbest vuruş kazanan Bayburt Özel İdarespor ilk golün sahibi Tuncay Kılıç’ın şık bir vuruşuyla topu ağlara gönderdi ve maça eşitlik geldi 2-2.

90 dakika sonunca skor değişmedi ve takımlar sahadan birer puanla ayrılmış oldu. Afyonspor puanını 43’e Bayburt Özel İdarespor ise 13’e yükseltmiş oldu.

Bayburt Özel İdarespor  9 Nisan Pazar günü Batman Petrolsporla deplasmanda mücadele edecek.

Haftanın maç sonuçları:

Bayburt Özel İdare Spor    –          Afyonspor  2-2

24Erzincanspor    –   Nazilli Belediyespor  2-0

Ankaraspor    –   Çorum FK  0-1

Düzcespor     –   Somaspor  3-3

Esenler Erokspor    –    Sivas Belediyespor  6-1

Isparta 32 Spor   –   Arnavutköy Belediye 1-2

İnegölspor     –    Bursaspor 0-2

Menemenspor   –  Şanlıurfaspor 1-2

Tarsus İdman Yurdu   –   Batman Petrolspor  0-4

 

 

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.