Dolar 32,2513
Euro 34,6797
Altın 2.403,57
BİST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 19°C
Parçalı Bulutlu
Bayburt
19°C
Parçalı Bulutlu
Per 17°C
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 10°C

Bayburt Belediyesi’nin hayır çarşısında depremzedelere desteği devam ediyor

Bayburt Belediyesi’nin hayır çarşısında depremzedelere desteği devam ediyor
31 Mart 2023 14:36
A+
A-

Bayburt Belediyesi’nin deprem bölgesinden gelerek kente yerleşen depremzede vatandaşlara desteği sürüyor.

Belediye tarafından oluşturulan hayır çarşısında depremzede vatandaşlara gıdanın yanı sıra çocuk bezi ve çocuk maması yardımı yapılıyor.

Depremzedeler Bayburt Belediyesi’ne gelerek ihtiyaçları olan bu malzemelerden ücretsiz olarak faydalandılar.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci depremzede vatandaşlara Bayburt’a geldikleri günden beri desteklerinin sürdüğünü belirterek, “Depremzedelerimizi şehrimize geldikleri günden itibaren kendilerini misafir değil de kendi evlerindeymiş gibi hissetmeleri için elimizden geleni yapıyoruz. Onların yaşadıkları kolay değil çalışmalarımızı bunun bilincinde olarak şekillendiriyoruz ve her neye ihtiyaç duyuyorlarsa kendilerine en güzel şekilde sağlamak için çalışıyoruz. Malumunuz üzere Ramazan ayındayız. Bu kurduğumuz hayır çarşısı ile hem depremzedelerimizi bu mübarek ayda biraz daha rahat ettirmeye çalışırken hem de dayanışma ruhumuzu sürdürüyoruz. Onlar bizim başımızın tacı. Ben bu vesile ile bir kez daha deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

  1. serdar dedi ki:

    Lütfen yayınlansın arkadaşım 1 hafta önce geldi belediyeye öğrenci olduğunu maddi yardım istediğini söyleyince memur tarafından bi kovulmadığı kalmış. Bu görsel deki kadar masum değilsiniz. Kusura bakmayın

  2. Esra dedi ki:

    Bayburt medya aracığıyla seslenmek istiyorum sorumlu kurumlara sizde haber yaparsanız Bi teşekkiriz… Kadın çoluk çocuk her caddede dilenci geçinen ve bu işi artık aile şirketine çeviren bu dilencileri sokaklarda görmek çok utanc verici.camilerin önü cumhuriyet caddesi bu nasıl şehir her yer bu dilenci geçinen kadınlarla çocuklarla dolu.burası hindistanmı pakistanmı belli degil..
    Çok utanc verici. Bayburt medya saygılar.

    1. Alp Arslan dedi ki:

      Bunların kim olduğunu tespit etmek Emniyet ve Belediyenin işi değilmi
      Onlar bunları görmüyormu. İnsanın caddede yürüyesi gelmiyor, yardım etsem mi etmesem mi ikileminde kalıyoruz.
      Bende merak ediyorum bu kadınların kocaları, bu çocukların babaları hangi ş…..ler. Esas bunları bulmak lazım.
      Gitsin belediye çadırında iftar etsinler.
      Nerde duruyorlar, akşam olunca nerde kalıyorlar. Herkes işine baksın. Bu ne arsızlık, Devletin yardım etmediği insan kaldımı.