Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 15°C
Az Bulutlu
Bayburt
15°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 21°C
Sal 21°C
Çar 22°C

Köylere yapılacak yatırımlar muhtarların katılımıyla masaya yatırıldı

Köylere yapılacak yatırımlar muhtarların katılımıyla masaya yatırıldı
3 Mayıs 2024 20:49
A+
A-

Bayburt Vali Mustafa Eldivan, Köylere Hizmet Götürme Birliği Dönem Başı Meclis Toplantısı’nda muhtarlarla bir araya geldi.

Toplantı açılışında konuşan Vali Mustafa Eldivan, yeni dönemin hayırlara vesile olması temennilerinde bulunarak 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde yeniden seçilen muhtarlara görevlerinde başarılar diledi.

Mahalli hizmetler kapsamında köylerimize yapılan tüm yatırımların planlanan programalar dahilinde devam edeceğini vurgulayan Vali Eldivan, “Allah’a hamd olsun, devletimiz çok güçlü. Bayburt’umuzda bu hizmetler bizden öncede yapıldı, bizden sonra da yapılmaya devam edecek. Bizim dönemimizde de tüm bu hizmetleri devam ettireceğiz. Sizlerden isteğim adil tarafsız görevlerinizi icra etmenizdir. Köylerimizdeki samimiyetin, huzurun bozulmasına müsaade etmeyiz. Bizim düsturumuz, “İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın” göçün olduğu bir coğrafyada yaşıyoruz. Memnuniyetle gördüğüm, özellikle büyük şehirlerden Bayburt’umuza gelerek köyüne yerleşmek isteyen, iş kurmak isteyen çok sayıda hemşehrilerimizle karşılaştım. Bu manada yapmış olduğumuz köy ziyaretlerimizde köy altyapı çalışmaları noktasında sorunların birçoğuna vakıf olduğumuzu bilmenizi istiyorum. Çalışma sezonunun açılışı ile birlikte hem yatırımların yerinde incelenmesi hem de köy halkının taleplerini dinlemek üzere köy ziyaretlerimiz devam edecek” dedi.

Toplantıda muhtarların çeşitli konularda talep ve önerilerinin dinlenmesinin ardından Köylere Hizmet Götürme Birliği 2024 Yılı Kesin Hesabı’nın görüşülmesi ve birlik encümenininde görev alacak muhtarların seçilmesiyle sona erdi.

 

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

  1. BURAKÇ dedi ki:

    350 haneden yukarı insan yaşamıyorsa ne yatırımı şuan sayılı köyler harici herkes merkezde yaşıyor artık programlı planlı para harcaması lazım devletin bunları görün artık yeter be kardeşim.

  2. Yilmaz dedi ki:

    Yaz sezonu basliyor. Gurbetciler memlekete geri donuyor. Benim sizlerden ricam, haftada bir kerede olsa, koylerden vilayete veya ilceye belediyeye ait toplu tasima araclariyla servis yapilsin. Haftada bir kerede olsa arabasi olmayan, erzaka, ilaca, vesayreye ihtiyaci olan gurbetci, vilayete veya ilceye gidip ve geri done bilsin.