Dolar33,0043
Euro35,8924
Altın2.510,49
BİST10.875,94
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
Bayburt 28°C
Az Bulutlu
Bayburt
28°C
Az Bulutlu
Cum22°C
Cts22°C
Paz25°C
Pts27°C

Koroner Anjiyografi Ünitesindeki hizmetler başarılı bir şekilde devam ediyor

Koroner Anjiyografi Ünitesindeki hizmetler başarılı bir şekilde devam ediyor
1 Mayıs 2024 20:38 | Son Güncellenme: 1 Mayıs 2024 20:43
A+
A-

Bayburt Devlet Hastanesi bünyesinde kısa bir süre önce hizmet vermeye başlayan Koroner  Anjiyografi Ünitesinde hastalara balon ve stent uygulaması başarılı bir şekilde gerçekleştiriliyor.

Bayburt Devlet Hastanesinde 18 Mart 2024 tarihinde hizmete giren koroner anjiografi ünitesinde toplamda 52 hastaya Koroner Anjiografi yapılırken, 40 hastaya ise ciddi damar darlıklarına balon ve stent uygulaması (Perkütan Koroner Girişim) yapıldı.

Hastaneye Miyokard Enfarktüsü (Kalp Krizi) ile gelen hastalara, diğer illere sevk olmadan anında müdahale edilerek başarılı işlemler yapıldı.

Koroner Anjiografi ve stent işlemleri çoğunlukla koldan yapılarak hastalar sağlıklarına kavuşturuldu.

 

 

YORUMLAR

  1. zargıdı memetdedi ki:

    maşallah, hizmet budur, kamuda tasarruf budur. tebrikler sebep olana.

  2. TARAFSIZ TARAFTARdedi ki:

    Sağlığa yapılan rasyonel her tür yatırım insanlar için büyük bir nimettir. Hizmetin yerelde kapsamlı verilmesi büyük şehir küçük şehir ayrımı olmadan bunun gerçekleşmesi için yapılan yatırımlar insanların yaşam standartını yükseltir. Bu anlamda bakılınca Bayburt Medyanın yaptığı haber de sözkonusu hizmet bu anlamda çok büyük değer taşıyor. Katkı sağlayan herkese teşekkürler.

  3. Bayburt lu Salihdedi ki:

    Haberde belirtilen hizmetin Bayburt a kazandırılmasını sağlayan, başta Millet vekilimiz Sn Orhan ATEŞ beye, ve uzun yıllardır bu konuyu dile getiren basın, halk ve STK lara teşekkür ederim.
    Umulur ki, bu hizmet ileri ki yıllarda sekteye uğramasın ve atıl kalmasın;