Dolar 32,4550
Euro 34,8072
Altın 2.447,60
BİST 9.890,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 23°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 23°C
Sal 20°C

Aydıntepe ilçesinde PTT hizmetlerinde personel eksikliği sorunu yaşanıyor

Aydıntepe ilçesinde PTT hizmetlerinde personel eksikliği sorunu yaşanıyor
28 Eylül 2022 11:02 | Son Güncellenme: 28 Eylül 2022 11:53
A+
A-

Saadet Partisi Aydıntepe İlçe Başkanı Celal Kabak, Aydıntepe ilçesinde bulunan PTT şubesindeki personel eksikliğinin ilçe halkını mağdur ettiğini belirtti.

Celal Kabak’ın konuyla ilgi açıklaması şöyle:

İlçemizde faaliyette bulunan PTT şubemizde 14 Mart 2022 tarihinde hizmet veren 2 personelden birisi emekli olması nedeniyle şube sadece 1 Personelle hizmet verilmektedir. Yetkili makamlara bu durumun ilçede oluşturacağı mağduriyeti izah edip gerekli olan personel tedbirinin alınmasını talep ettik.

Yaklaşık 6 aydır devam eden bu süreçte hiçbir gelişme olmamıştır. PTT Şubesinde Banko hizmetleri ile Kargo ve Posta hizmetlerinin 1 personelle sürdürülmesi mümkün değildir. Bu sebepten kaynaklı olarak ilçedeki şubemiz yaklaşık 6 aydır öğlenden önce Banko hizmeti, öğlenden sonra ise şube kapatılarak Kargo ve Posta hizmetini yürütmektedir. Dolayısıyla ilçe halkı 6 aydır PTT ve PTT Kargo hizmetleri konusunda mağdur edilmektedir.

Yetkililerden talebimiz, ilçede bulunan ve önemli bir hizmet veren PTT şubemizdeki personel ihtiyacının acilen karşılanması ve mağduriyetin bir an önce giderilmesidir.

 

 

 

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

  1. Gurbetteki Bayburtlu dedi ki:

    Ahh Bayburt Ahhhh. Düştüğün durum içler acısı. Siz yine AKePe için sandık patlatmaya devam edin.

  2. Aydın AKDOĞAN dedi ki:

    Gökçedere kasabası nda da aynı sıkıntı var buda bayburt tun ayıbı sayın vekiller baskanlar

  3. Mustafa OKUMUŞ dedi ki:

    Bayburt Merkezde bulunan PTT’nin oradan ne farkı var koliler, mektuplar, kargolar teslim edilmiyor, eleman eksikmiş gelin siz alın diyorlar, gelen malzeme bir haftadır bekletiliyor inşallah bir kaç sene sonra torunlara teslim edecekler.

  4. burak çelik dedi ki:

    torpille atayacak adam bulamadılar galiba yigenleri bitmilş herhalde. ben calısırım kardesim ünivesite mezunuyum issizim beni alabilirsiniz yoruma yazın tel no vereyim email da atabilirisiniz.