Dolar 32,4520
Euro 34,7348
Altın 2.440,26
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 23°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 22°C
Sal 20°C

Ertelenen maçta gülen taraf Somaspor oldu

Ertelenen maçta gülen taraf Somaspor oldu
13 Nisan 2022 16:07 | Son Güncellenme: 14 Nisan 2022 10:03
A+
A-

Bayburt Özel İdare Spor, hava muhalefeti nedeniyle 20 Mart’ta ertelenen maçta Somaspor’a 1-0 mağlup oldu.

2. lig kırmızı grupta 8 ve 9’uncu sırada bulunan iki takımın mücadelesinde konuk takım Somaspor 3 puanın sahibi olarak puanını 52 yaptı.

Genç Osman Stadyumunda yer yer karlı ve buzlu olan bir zeminde başlayan maça ev sahibi ekip rakibine oranla daha istekli başladı.

Maçın 41. dakikasında Bayburt Özel İdare Spor’un topu direkten dönerken, aynı pozisyonda penaltı itirazları olmasına rağmen maçın hakemi oyunu devam ettirdi. Maçın ilk yarısında gol sesi çıkmadı 0-0.

İkinc yarıya sarı siyahlı ev sahibi ekip atak başladı . Sağlı sollu ataklardan gol bulmaya çalışan Bayburt Özel İdare Spor, defansında açıklar vermeye başladı.

55. dakikada Somaspor kendi sahasından kontra atakla çıkarken Bayburt defansını eksik yakaladı. Osman Hanoğlu kaleci Zülküf’ün solundan topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.

Yediği golden sonra değişiklikler yapan Bayburt Özel İdare Spor oyunu rakip sahaya yıkmasına rağmen girdiği pozisyonlardan yararlanamayınca kendi evinde Somaspor’a mağlup olmaktan kurtulamadı.

Ertelenen maçta 3 puanın sahibi olan Somaspor bu galibiyetle puanını 52’ye çıkarırken, Bayburt Özel İdare Spor 59 puanda kaldı.

Bayburt Özel İdare Spor 17 Nisan Pazar günü deplasmanda Adıyaman FK ile karşılaşacak.  

 

 

YORUMLAR

  1. semerciler dedi ki:

    Adıyaman’dan puansız dönersek . (1) puan da işimize yaramaz, şimdiden Afyonspor maçını da rakibe 3 puan yazın.. İnce işler bizden söylemesi.!

  2. ŞİNGAHLI dedi ki:

    Gayet normal bir sonuç, duvara toslayacağı belliydi, oynanan futbol belli, arkadaştan teknik adam ancak bu kadar olur. Futbolcuların bugüne kadar bize yaşattıkları güzellikler için teşekkürler.. Ayrıca play of denen külfetten bizi kurtardıkları içinde , ayrı teşekkürleri mi sunuyorum.. Taraftar olarak sevincimiz ortak tutkumuz takımımıza olan sevgimizdi, yoksa kazandığınız primleri taraftara vermiyorsunuz, demek ki sizin de kazanmak, evinize bir dilim daha fazla ekmek götürmek gibi kaygınız yok.. Üzüntüm Somaya iki maçta da yenilmemiz, sevincim taraftar girişi serbest olması münasebetiyle , türbinlerin öğrencilere açılması çok geç alınan bir karar oldu , gelecek sezon da devam etmesini bekliyoruz.. Herkese iyi bayramlar ve tatiller.. Yeni sezonda buluşmak üzere..

    1. Emre dedi ki:

      Somaspor taraftarı olarak şunu belirteyim hedef için önce para ve futboldan anlayan yönetim ve en önemlisi olan düzgün Kişilikli bir antrenör ve teknik direktöre sahip olması somaspor düşük bütçeli Bir takım bal ligi ve 3, Lig menşeli Bir takım ama hocamızın takımı ligin İlk yarısı çok büyük sürprizlere imza attı neyse Bayburt başarılar diliyorum