Dolar 32,4671
Euro 34,6955
Altın 2.437,43
BİST 9.908,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 23°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 22°C
Sal 20°C

Vali Cüneyt Epcim Şehit Aileleri ve Gazilerle iftar yemeğinde bir araya geldi

Vali Cüneyt Epcim Şehit Aileleri ve Gazilerle iftar yemeğinde bir araya geldi
5 Nisan 2022 22:19 | Son Güncellenme: 5 Nisan 2022 22:32
A+
A-

Vali Cüneyt Epcim ile eşi Büşra Epcim, Ramazan ayının ilk toplu iftarını şehit aileleri ve gazilerle yaptı.

Öğretmen Evi’nde düzenlenen iftar yemeğinde Vali Cüneyt Epcim, şehit aileleri ve gazilerin varlıklarıyla onurlandıklarını söyledi. Şehit aileleri ve gazilere  devlet olarak ne kadar imkan sunulursa o kadar iyi olacağının bilincinde olduklarını belirten Vali Epcim, “Birileri fedakarlık yapıyor. O fedakarlık neticesinde toprak vatan oluyor. Millet oluyor ve ulusal bütünleşmeyi sağlıyoruz. Bunun için verilen hiçbir şey karşılıksız değildir, birileri bunun bedelini ödüyor. Bu anlamda aramızda evlatlarını şehit veren misafirlerimiz var. Gazilik şerefine erişmiş konuklarımız var. Hepsiyle ayrı ayrı gurur duyuyoruz.” diye konuştu.

Gazi bir milletin evladı olmanın da ayrıca gururunu yaşadıklarını belirten Vali Epcim, “Ramazan ayınızın tekrardan hayırlara vesile olmasını diliyorum. Gecenizin hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Vali Epcim, şehit aileleri ve gazilere gönül kapılarının her daim açık olduğuna vurgu yaparak davetlileri saygıyla selamladığını bildirdi.

Yemek sonrası Vali Epcim ile eşi davetlilerin masalarına giderek Ramazan aylarını tebrik etti.

İftarda Garnizon Komutanı Topçu Albay Zekeriya Tosun, Cumhuriyet Başsavcısı Huzeyfe Yücedağ, Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Demirci, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen, İl Emniyet Müdürü Ayhan Bodur, İl Jandarma Komutan Vekili Jandarma Yarbay İlker Yurduseven, Şehit ve Gazi Aileleri Dayanışma Derneği Başkanı Selami Köksal, kamu kurumlarının amirleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri yer aldı.

 

 

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.