Dolar 32,3361
Euro 35,2001
Altın 2.247,23
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 6°C
Az Bulutlu
Bayburt
6°C
Az Bulutlu
Çar 7°C
Per 0°C
Cum 3°C
Cts 7°C

Bayburt’ta otomobil ile motosiklet çarpıştı! kazada 1 kişi öldü

Bayburt’ta otomobil ile motosiklet çarpıştı! kazada 1 kişi öldü
12 Ekim 2021 13:42 | Son Güncellenme: 12 Ekim 2021 14:40
A+
A-

Bayburt’ta motosiklet ile otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti. 

Alınan bilgiye göre, Bayburt’a bağlı Danişment köyü yol ayrımı yakınlarında saat 10.30 sıralarında Nafiz Kılıç (61) yönetimindeki 69 AP 320 plakalı otomobil ile Hasan Ekrem Ergül’ün (22) kullandığı 69 AAG 815 plakalı motosiklet çarpıştı.

Kazanın haber verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 ekipleri ile jandarma geldi. Kazada ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Hasan Ekrem Ergül’e yapılan ilk müdahalelerin ardından Bayburt Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Hasan Ekrem Ergül’e hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Hasan Ekrem Ergül’ün Bayburt 112 Acil Tıp Teknisyeni olduğu ve Demirözü ilçesinde görev yaptığı öğrenildi.

YORUMLAR

  1. Berk dedi ki:

    Motorlar özellikle şehiriçinde kümelenmiş yerleri var. özellikle trabzon erzurum yolunda serseri bir ses hergün duyuyoruz hiçbirşey ibret olmuyor. okul bölgesi cumhuriyet ilkokulu yolu ve bayburt lisesi üzeri motor kampı gibi yazıktır günahtır. motorlara sıkı denetim gerekirse yasaklansın . Bu genç görevi üzerine vefat etti Allah rahmet eylesin bir anlık dalgınlık olabilir.

  2. Gurbetçi dedi ki:

    Mevla Rahmet Eylesin Genç ölümleri çok acı oluyor Allah c.c ailesine sabırlar versin.

  3. Bayburt Sevdalısı dedi ki:

    Otoyoldan 300-350 kilometre hızla geçen motosikletler var, sadece sesini duyuyoruz. Devletin bunlara bir önlem alması lazım. Yakınlarının başı sağ olsun.

    1. F. ERYİĞİT dedi ki:

      Bayburt’ta sizin o bahsettiğiniz kmlere çıkacak ne motor nede yol var bırakın çamur atmayı abartmayı devlet ne yapsın senin verdiğin vergiyi onlarda veriyor belkide sizin gibi düşünenler motorları araç yerine koysa daha farklı şeyler olur genç bir çocuk ölmüş elinizden geliyorsa sadece başsağlığı dileyin yeri ve zamanı değil bu yorumun..