Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 26°C
Az Bulutlu
Bayburt
26°C
Az Bulutlu
Pts 25°C
Sal 23°C
Çar 14°C
Per 14°C

Nazir Güler: “Her gün bir billboard afişine saldırı yapılıyor”

Nazir Güler: “Her gün bir billboard afişine saldırı yapılıyor”
10 Mayıs 2023 18:33
A+
A-

Gelecek Partisi Bayburt İl Başkanı Nazir Güler, seçime sayılı günler kala milletvekili adaylarının billboardlarda yer alan  reklamlarına saldırılar yapıldığını dile getirdi.

Nazir Güler’in yaptığı yazılı basın açıklaması şöyle:

Değerli Bayburtlular, Kıymetli Hemşehrilerimiz;

Seçime 4 gün kaldı  Hepimiz farklı görüşlerde, farklı fikirlerde olabiliriz bu bizim zenginliğimizdir. Çünkü bu yıllardır böyleydi. Yeri gelir hararetle tartışırdık ama kavga etmezdik sonunda yine barışırdık. Bayburt siyasi tarihinin hiçbir döneminde bu kadar kutuplaşmamış ve ayrışmamıştı. Bizler ayrı zeminlerde siyaset yapıyor olabiliriz. Hepimizin hedefi iyi bir Türkiye ve yaşanılabilir bir Bayburt.

Bir buçuk aydır kimsenin kalbini kırmamaya özen göstererek çalışmalarımızı yürütmeye gayret gösteriyor kapı kapı dolaşıp köy köy geziyoruz. Her siyasi parti gibi bizlerde ortak milletvekili adayımız sayın Dr. Karabey Kadri Karaoğlu’nun projelerinin tanıtıldığı afiş ve reklamlarımızı şehrimizin çeşitli yerlerine astırdık. Ancak son günlerde yaşanan olaylar şehrimizi de etkisini altına almış durumda. Kin ve neftlerle her gün başka bir billboard afişine maalesef saldırılar oluyor.

Şehrin nüfusunun her geçen gün azaldığı, işsizliğin ve hayat pahalılığının arttığı, hatta ‘’Kendimize bütün müzikleri yasaklıyoruz. Müziksiz bir kampanya olacak’’ denilmesine rağmen caddelerde araç gezdirilmesini ve daha birçok nedenin sorumlularına ses çıkaramayanlar bizleri eleştiriyorlar. Sanki yıllardır bu memleketi biz yönetiyoruz. Seçim çalışmalarında bugüne kadar tek bir proje ve yatırım planı açıklayamayanlara laf söylemeyen adaylar arasında Bayburt’tu tanımayan, hatta Bayburt’ta ne bir evi, nede kalacak bir yeri dahi olmayan üniversitenin konuk evinde kalan birini bu şehre vekil olarak getirenlere neden tek bir şey söylemiyorsunuz. Bu memleketin tozunu, karını, çamuru sizlerle birlikte yaşayan ve yine sizlerle birlikte yaşayacak olan bizlere karşı yapılan bu saldırıları siz değerli hemşerilerimizin takdirlerine ve vicdanlarına havale bırakıyoruz. Bizler bu şehre zarar gelmesin diye kalan bu son 4 günde yine kimsenin kalbini kırmamaya özen göstererek çalışmalarımızı yürütmeye gayret göstereceğiz ve birlikte kazanacağız.” 

 

 

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

  1. sinan dedi ki:

    Kadri bey ve eşi yıllarını Bayburt a verdi Orhan bey nerede yaşamışsa oraya layık Bayburt anlayacak kapasitesi olamaz saraya talip olan bayburt’un nasıl bomboş kaldığını bilemez 5 dönem akp ye vekil yolladı sadece beyleri yemin töreni için kürsüye çıktığını gördük bu insan da onlardan farklı bişey olmaz liderleri kimseyi adam yerine koymuyor el kaldır el indir korosu sadece

  2. Samet dedi ki:

    Buyuk olan vede dogru yolda olan dogrulari soyleyen taslanir . bunun arkasindada siyasi brokrarlar var . ayni bize baski yapildugi gibu . sonrada baybyrt niye buyumuyor herkes kese doldurma yarisinda …

  3. MUHTAR dedi ki:

    Ben şahsen bu adayı da Bayburt ta Prof. Orhan ATEŞ kadar gördüm.

    1. Ahmet dedi ki:

      Gözün kör kulağın sağır.

  4. ÖZEL HAREKAT dedi ki:

    YARIN SEÇİMİ KAYBEDİNCE KILIF BULMAK İÇİN KENDİLERİ O BİLBORDLARA ZARAR VERMİŞTİR YOKSA AKP NİN BAYBURT TA SEÇİMİ KAZANAMAMA GİBİ BİR DURUMU YOK YİNE DİYORUM BAYBURT TA AKP NİN SESSİZ OYLARI BİLE BU SEÇİMİ KAZANMAYA FAZLASI İLE YETER.

    1. müsavvat dedi ki:

      Yok öyle değil insanlıktan nasip almamışlar demeliydin ki seninde nasipli olup olmadıın belli olsun aktrol.

  5. MUHTAR dedi ki:

    Demokratik hakkını kullanmış.

    1. burhan dedi ki:

      bende demokratk hakkımı kullanıyorum muhtarım %&+^/+/+%/^%=?+/+ anladın sen onu

      1. MUHTAR dedi ki:

        Ne dediysen yada ne demek istediysen iki katıyla zati âlilerinze iade ediyorum.

        1. burhan dedi ki:

          O alçaklığı yapanlara iki çift küfür ettim demekki sende benim gibi düşünüyorsun nede olsa alçak alçaktır partisi farketmez dimi.

      2. MUHTAR dedi ki:

        Ben Hz Süleyman değilim ki her mahlukatın dilinden anlayayım.

        1. burhan dedi ki:

          Bayburt medyanın en trol mahluku sensin nereye baksak sen çıkıyorusun Ziz insanın insan dilinden konuşuruz. Yukardaki hayvanlığı savunan her kimse hayvani yönleri onlarda aramalısın

  6. umut acar dedi ki:

    Ankara’da bir koltuk var. O koltuga oturmak isteyenler Turkiye’nin her yerinde oldugu gibi Bayburt’da da milleti birbirine dusman ediyor. Cok yazik. 20 yildir tren bekleyen Bayburt kendine yazik etme.

  7. müsavvat dedi ki:

    Donkişotlar adamın kendini yenemiyorlar resimlerine saldırıyorlar. Sinek sıkletler

  8. Hak hukuk adalet dedi ki:

    Medeniyetle henüz tanışamamış olanlar demokrasinin ne olduğunu bilmez.