Dolar 32,4468
Euro 34,7861
Altın 2.441,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 23°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 22°C
Sal 20°C

Eskişehir Bayburtlular Derneğinden Üniversite Öğrencilerine Çağrı

Eskişehir Bayburtlular Derneğinden Üniversite Öğrencilerine Çağrı
28 Ağustos 2018 23:16 | Son Güncellenme: 29 Ağustos 2018 09:11
A+
A-

[responsivevoice_button buttontext=”SESLİ OKU” responsivevoice_button voice=”Turkish Female”] Eskişehir Bayburtlular Derneği, Eskişehir’de yüksek öğrenim gören ve yeni kayıt yaptıracak olan bütün öğrencilere kendilerine ulaşmaları konusunda çağrıda bulundu.

Yaklaşık 15 bin Bayburtlunun yaşadığı Eskişehir’deki üniversitelerde okuyan en az 250 öğrencinin olduğunu belirten Eskişehir Bayburtlular Derneği Başkanı Kıyam Bayram, “ Eskişehir’deki sosyal yaşantı öğrenciler açısından bir çok zorluk ve istenmeyen olumsuzlukları beraberinde getiriyor.

Bizler dernek yöneticileri olarak bu yavrularımıza derneğimizin ve konağımızın kapılarını açarak onlara her konuda yardımcı olmaya çalışacağız. Burada Bayburtluların ayrı bir yeri var. Üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir sorun yoktur. Amacımız öğrencilerimizin gelip dinlenebileceği, sorunlarını aktarabileceği, olumsuz ortamlardan uzaklaşıp bir çok sosyal ihtiyacını karşılayabileceği ortamlar sunacak olan derneğimizden yararlanmalarıdır.

İhtiyaçlı öğrencilerimizin ekonomik veya barınma sorunları konusunda onlara yardımcı olabileceğimizi vurgulamak isterim. Yani baba ocağı ve ana kucağı ortamını yaşayacakları dernek ve konağımızda onlara her konuda yardımcı olmayı amaçlıyoruz. Geleceğe yönelik çok önemli projeleri onlar için hayata geçirmeyi düşünüyoruz. Mevcut okuyan veya yeni kayıt yaptırarak burada okuyacak olan üniversite öğrencilerimizin telefonla veya derneğimize ulaşarak bizlerle irtibat kurmalarını bekliyoruz” dedi.   

Adres: Arifiye Mah. İnhisar Sok. No:22 Eskişehir

Tel:  0544 888 69 69

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.