Dolar 32,3401
Euro 35,1021
Altın 2.310,34
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 15°C
Az Bulutlu
Bayburt
15°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 19°C
Paz 18°C
Pts 19°C

BAYKAP Platformu Değerlendirme Yaptı

BAYKAP Platformu Değerlendirme Yaptı
18 Nisan 2017 21:36
A+
A-

Bayburt Kalkınma Platformu (BAYKAP) değerlendirme toplantısı Vali İsmail Ustaoğlu başkanlığında gerçekleştirildi.

Öğretmen Evi’nde düzenlenen toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı Nesimuttin Selçuk, Bayburt Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil İbrahim Şimşek, Vali Yardımcısı Mutlu Almalı, Aydıntepe Kaymakamı Selçuk Haskırış, Demirözü Kaymakamı Ali Erdoğan, İl Genel Meclis Başkanı Yusuf Elçi, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yumak, Bayburt Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Selahattin Karaman, 21 Şubat Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Cengiz Kahraman ve kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri katıldı.

Toplantıda proje çalışmaları hakkında bilgi veren Vali İsmail Ustaoğlu, kurumlar tarafından hazırlanan SODES projelerinin Kalkınma Bakanlığı’na gönderildiğini aktardı. Vali İsmail Ustaoğlu 2017 yılını proje yılı olarak değerlendirdiklerini anımsatarak, “Tüm kurumlarımızı, STK’larımızı ve diğer paydaşları bilgilendirme açısından çeşitli toplantılar düzenledik. İlimizin bu desteklerden maksimum oranda faydalanması için elimizden gelen gayreti gösterme arzusu içerisindeyiz. Bunun en somut göstergesi geçtiğimiz günler içerisinde açılışını yaptığımız Bayburt Doğal Taş Fabrikası’dır. Yıllardır emek verip sonucunu da aldığımız bu tesis bunun en güzel örneğidir.” dedi.

 

YORUMLAR

  1. Bayburtlu Salih dedi ki:

    Sayın BAYKAP yönetimine muvaffakiyetler temenni ediyorum.
    Aklıma bundan iki dönem önce Bayburt millet vekili aday adayı olan sayın Mehmet ARSLAN’ın seçimi kazandığı taktirde yapmayı tahahhüt ettiği, yaklaşık yanlış hatırlamıyorsam yirmi maddelik bir manifestosu vardı, şahsen ben o zaman onları okuduğum zaman bu projeler Bayburtta uygulanırmı demiştim.
    Acaba bunlarda değerlendirmeye alnsa nasıl olur.

  2. BAYBURTLU dedi ki:

    ARTIK ŞU PROJELERİ BAYBURTTA HAYATA GEÇİRİN İNSANLARIMIZIN HAYATINI KOLAYLAŞTIRIN BAYBURTUN HAMLE YAPMASINA MÜSAADE EDİN ARTIK BAYBURTUN DA SÖZÜ OLSUN BAYBURTLU HEP HERŞEYİN EN İYİSİNE LAYIK DENİLİYOR AMA İCRAATE GELİNCE ORTADA BİR ŞEY YOK ARTIK SOMUT ŞEYLER GÖRMEK İSTİYORUZ HAMASET YÜKLÜ LAFLARI İSTEMİYORUZ BAYBURTUN YÖNETİCİLERİ BAYBURT HALKININ KARŞISINA ARTIK YAPTIKLARI ŞEYLERLE ÇIKSIN ŞUNU YAPACAĞIZ BUNU YAPACAĞIZ TARZI SÖYLEMLER ARTIK USANDIRDI BAYBURT HALKI BİLİNÇLENDİ BUNU GÖRSENİZ İYİ OLUR