Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 26°C
Az Bulutlu
Bayburt
26°C
Az Bulutlu
Pts 25°C
Sal 22°C
Çar 16°C
Per 14°C

Çoruh Nehri Islah Çalışmaları Yeniden Başladı

Çoruh Nehri Islah Çalışmaları Yeniden Başladı
3 Mayıs 2021 14:00 | Son Güncellenme: 3 Mayıs 2021 14:01
A+
A-

Bayburt 2016 yılında yapımına başlanan ve bir türlü bitirilemeyen Çoruh Nehri 1. Etap Islah çalışmalarına 2021 yılının Mayıs ayında tekrar başlandı.

Ekonomik nedenlerden dolayı son iki yıldır çalışmaların yavaşlatıldığı Çoruh Nehrinde ıslah çalışmalarının 2021 yılı içerisinde bitirilmesi hedefleniyor.  

Çoruh Nehri 1. Etap Islah projesinden kaynaklanan sorunlar neticesinde yapılması planlanan 2. Etap çalışmaları için 2020 yılında kurulan Çoruh Nehri Platformunun raporu doğrultusunda nasıl bir karar verileceği merakla bekleniyor.

 

 

 

YORUMLAR

  1. minteha adıgüzel dedi ki:

    kop tüneli gibi olmuş.,neden hiç heyelan bölgesinden kop tüneli yapılırmı.,yapılsa bile çöker,
    yazık değilmi tekrar,incelenmeli,çoruhta aynı

  2. Murat Çelik dedi ki:

    Beton harığ çalışması..Tek kelime ile rezalet devam ediyor.

  3. GÜRSEL KARAPINAR dedi ki:

    Maalesef , Bayburt’ta her icraat böyle yapılıyor.. Her noktasına bakın REZALET’in, ÇİRKİNLİĞİN olmadığı bir İCRAAT var mı…? Bayburt’u yönetenler, muhalefet dahil parti başkan ve teşkilatları, önemli stk ların (Tic.od ve Esn.Od) başında olanlar , Üniversitemizden zaten GIK çıkmıyor demek ki çok memnunlar, bu nedir diye sorgulayan var mı…? Bir haykırış, bir demeçlerini gördünüz mü..? Bu yanlışa direnen ÇORUH NEHRİ PLATFORMUNA da , kibarca hakarettir… Alooooo KENT KONSEYİ sen neredesin….? Kimse kızmasın BAYBURT Tğrkiye’nin en ilkel zihniyetiyle yönetiliyor..(!) Geçenlerde başka yerden gelen bir dostum aradı, burası senin anlattığın Bayburt değil, yada ben yanlış yere geldim…(!) .. hayırlı ramazanlar…

  4. Üsame DURMUŞ dedi ki:

    Çoruh ıslah projesiymiş. Allah bu projeleri yapanları ıslah etsin.

    1. Selami dedi ki:

      Sözün bittiği nokta işte bu…

  5. hakkı dedi ki:

    Benim bir vatandaş olarak merak ettiğim, komunist, totaliter ülkeler hariç dünyanın hangi ülkesinde halkın neredeyse hepsinin karşı çıktığı bir proje hayata geçirilebilir, hadi geçirildi tepkinin dozu bu kadarken projeye kaldığı yerden devam edebilir. Kısaca bu proje Türkiyede çevrecilik, mühendislik anlaşımızın seviyesini gösterdiği gibi demokrasimizin seviyesini de gösteriyor.” Halka rağmen, halkçılık” sloganıyla Türkiyenin bir zamanki icaraatlarını eleştiriyorduk, kendi iktidar dönemimiz de bunu da yaşamak varmış. Ey yetkili etkili kimesneler İnsanlar çoruha baktıkça size lanet okuyacaklar, niye önlem almıyor, niye bu tarihi yanlıştan vazgeçmiyorsunuz.

  6. Geyri Dayi dedi ki:

    Bunun örneğini dünyanın hiçbir yerinde bulamazsın.”Bir doğa harikası nasıl yok edilir”e en güzel örnektir bu ucube proje. Otur ağla… O kadar yani!

  7. Kemal Aydın dedi ki:

    Bu bayburttun Çoruhunu bu hale getiren yetkili kim varsa Bayburt’la alay etmiş hiç kusura bakmayın bir vatandaş olarak elestirimi yapmak istedim içimde tutamadim.

  8. GurbetciBayburtlu dedi ki:

    Güzelim çoruhun içine ettilerde kalktılar kenarı.Ne eski doğallığı kaldı ne de güzelliği.Beton nehri oldu artık.

  9. sen söyle sen işit dedi ki:

    KANAL ÇALIŞMALARI BAŞLADI DEMEK ,ACABA DEĞİŞEN NE…..?