Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 26°C
Az Bulutlu
Bayburt
26°C
Az Bulutlu
Paz 26°C
Pts 24°C
Sal 22°C
Çar 18°C

Bayburt’ta Veli Şaban Çok Katlı Kapalı Otopark hizmete başladı

Bayburt’ta Veli Şaban Çok Katlı Kapalı Otopark hizmete başladı
13 Haziran 2023 22:04 | Son Güncellenme: 14 Haziran 2023 13:11
A+
A-

Bayburt Belediyesi tarafından 2020 yılında Veli Şaban Mahallesinde yapımına başlanan otopark hizmete başladı.

Şehir merkezi Veli Şaban Mahallesinde inşaat yapımı tamamlanan 180 araç kapasiteli Çok Katlı Kapalı Otopark hizmet vermeye başladı. Toplam 4500 metrekarelik alanda 4 katlı olarak yapılan otoparkın, kent merkezinde yaşanan otopark sorununu nispeten rahatlatması bekleniyor.

Çok Katlı Kapalı Otoparkın işletmesi Bayburt Belediyesi tarafından yapılacak.

 

 

 

 

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

  1. GÜRSEL KARAPINAR dedi ki:

    Bu icraat ,Tarih ve Kültür şehri kirletmek ve çirkinleştirmekten öteye gitmez. Trafik ve oto park çözümünün gerçekleşmesi kesin, radikal kararlı bir İMAR DEĞİŞİMİ ve UYGULAMASIYLA mümkündür… Bu güç ve irade olmadığına göre istemeyerek , bizim gibi düşünenler de bu esere hayırlı olsun diyoruz..

  2. Mustafa dedi ki:

    Yaptırandan da vesile olandan da Allah razı olsun.Bayburt da iş yerinin önüne arabasını koyma alışkanlığı var.Buna da bir çözüm bulunur.Bu otoparka yönlendirilirse trafik biraz rahatlar.