Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 26°C
Az Bulutlu
Bayburt
26°C
Az Bulutlu
Pts 25°C
Sal 22°C
Çar 16°C
Per 14°C

Bayburt’ta Sünger Fabrikası yapımı için imzalar atıldı

Bayburt’ta Sünger Fabrikası yapımı için imzalar atıldı
4 Mayıs 2023 11:56 | Son Güncellenme: 4 Mayıs 2023 12:04
A+
A-

Bayburt Valiliği tarafından Organize Sanayi bölgesinde, Dubai merkezli MNK Mobilyaları İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketine 53.500 m2 Arsa Üzerine tahsisi gerçekleşen 36.000m2 kapalı alan projesine sahip fabrika için imzalar atıldı.

Bayburt Valiliği toplantı salonunda gerçekleştirilen imza töreninde Vali Cüneyt Epcim ile Pakistan asıllı Dubaili İş insanı Muhammed Nazır Khan arasında protokol imzalandı.

Vali Cüneyt Epcim, yatırımın 10 Milyon Dolar bedelle Bayburt’a kazandırılacağını belirtti.

Yatırımın Bayburtluların istihdamına pozitif katkı yapacağı bir üretim merkezine dönüşebileceğini kaydeden Vali Epcim, İş İnsanı Nazır Khan beye, ve yatırımın Bayburt’a getirilmesi hususunda için gayret sarfeden Bayburt Vakfı başkanı İsrafil Kahraman Beye teşekkür ediyorum şehrimize hayırlı olmasını diliyorum.” Dedi.

İmza törenine Bayburt Milletvekili Fetani Battal, Bayburt Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı İsrafil Kahraman, Yönetim Kurulu üyeleri ve Organize Sanayi Bölge Müdürü Murat Türkoğlu katıldı.

 

 

 

YORUMLAR

  1. orhanreis dedi ki:

    seçim geldi sahte fabrikalar vs vs vs ler tekrar başladı elektrikli araba sarj fabrikası da var dı bir ara 30 yıldır tren geliyor ya hani 30 yıldır telefelik geliyor ya hani bizde yedik gelse bile 10 tane sözün 1 tanesini tutandan adam olmaz. vessesalam

  2. Umut Özkan dedi ki:

    Hayırlı uğurlu olsun.. Allah tamamına erdirsin.. amin.

  3. sağlıkçı dedi ki:

    Seçim yaklaştıkça yatırım imzaları atılmaya başlıyor yanlış hatırlamıyorsam buna benzer bir imza da 31 mart seçimleri öncesi atılmıştı. Merakımı bağışlayın da imzası atılan o yatırım nerede ve kaç kişi çalışıyor bilen varsa benide aydınlatsın

  4. MTK dedi ki:

    İsrafil bey ve Muhammed Nazır Khan beye sonsuz teşekkürler. Bayburtlu size minnettar kalacak. Bayburt’u ve Bayburtluyu ayakta tutup, Bayburt’u ilçe olmaktan kurtaracaksınız belki.. İsrafil bey bir “Bayburtlu nasıl olunur?” örneği sergiliyor.
    Tekrar teşekkürler İsrafil KAHRAMAN..

  5. Özgür Aydın dedi ki:

    Bayburt iş adamları memleketine sahip çıkmazsa doğudan orta Asya’dan arabida gelir Kürtude hayırlısı olsun

  6. marmara bölg bayburt dernek.pltf.ist dedi ki:

    çok güzel bir gelişme,demiryoluda gelirse büyük katma değer katacaktır,yüzlerce fabrika kurulur.!!
    tşkler.