Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 26°C
Az Bulutlu
Bayburt
26°C
Az Bulutlu
Pts 25°C
Sal 22°C
Çar 17°C
Per 14°C

Bayburt’ta Çoruh Nehri Islah çalışmaları bir başka bahara kaldı

Bayburt’ta Çoruh Nehri Islah çalışmaları bir başka bahara kaldı
2 Kasım 2020 22:27 | Son Güncellenme: 3 Kasım 2020 08:20
A+
A-

Bayburt 2016 yılında yapımına başlanan Çoruh Nehri 1. Etap Islah çalışmaları yine bir başka bahara kaldı.

2019 yılında bitmesi gereken ıslah çalışmaları son iki yılda ekonomik nedenlerden dolayı yavaşlatılarak bir sonraki yıla erteleniyor. 2020 yılında nehir içerisindeki çalışmalar kısmi bölgelerde devam etmesine rağmen beklenen ilerleme  sağlanamadı ve havalarında soğumasıyla birlikte çalışmalar 2021 yılına ertelenmiş oldu.

Önümüzdeki yıl nehir içerisinde tamamlanması gereken çalışmaların bitirilmesi hedeflenmiş olsa da 2021 yılı için şimdiden kesin konuşmak ta mümkün görünmüyor.

 

YORUMLAR

  1. Hartlı dedi ki:

    Yeni merkez bankası başkanı şimdi abad eder Bayburtu merak etmeyin. AK Parti bir vesileyi velinimetti ve bu nimetten Bayburt değil ama 3 – 5 Bayburt lu faydalandı. Yani üzülmeyelim biz bu kadarız….

  2. Misafir dedi ki:

    ilinizde kaldığım üç yıllık süre zarfında duydum , gördüm ve tecrübe ettim ki Bayburt ta baska hic bi sorun yok varsa yoksa 1-CORUH 2-CUMHURİYET CADDESİ uyu Bayburtum uyu. Rabbim yardımcınız olsun.

  3. Salih dedi ki:

    Kop tüneli inşaatından yıllar sonra başlayan tünel inşaatları bitmesine rağmen maalesef kop tünelinden ses seda yok.

  4. volkan dedi ki:

    Diyanetin oradan aşağı inip bir bakayım dedim nasıl olmuş 20 adımda alan bitti devamı yok neyse dedim madem indim atık suyun oradan geçip devam edeyim dedim ve ilginç bir şeyle karşılaştım üniversite önünde olan sözde yürüme alanı ki baya uzun bir alan inmek için merdiven yok sonunda da yukarı çıkma yeri yok yine duvara çıktım ve atık suyu geçerek Yeni valiliğin oradaki köprüsünün oradan tekrar yukarı çıkabildim Bu dediğim alanı ki ufak bir yer değil nasıl inilip nasıl çıkılacağını anlayamadım Galiba yukardan atlayarak ineceğiz ileride ‘de yukardan ip sarkıtılarak çıkılacak benim anladığım bu Burayı yapan acaba ne düşünüyordu bilemiyorum ben anlayamadım bulan varsa buraya yazsın nasıl inilip çıkılacağını

  5. Çoruh dedi ki:

    Denetim denetim denetim başka bir şey yok. Bu işten de kimler zengin oldu ona bakılmalı bence. Başlanırken 40 milyon TL paradan bahsediliyordu. Ama bunlara gerek yok bence bu çalışma Nehrin doğası nasıl bozulur adlı bir çalışma idi. Amacına ulaşıldı böyle kalsada olur artık.

  6. Davut dedi ki:

    Dünyanın en hızlı akan ikinci nehri olan Çoruhumuz rant uğruna çaya çevrilip, ekolojik denge bozulmuştur. Baharın karlar eriyip Çoruh taştığında bu yapılan emek ve milletin parası boşa gidecek. Allah akıl fikir versin

  7. BAYBURT KALESİ dedi ki:

    İnşallah yapılanı da SEL götürür, bir mahsuru yok yada kalan parayı istimlaka
    harcasınlar.. Tabi ki aktarmasını beceriyorsalar…!