Dolar 32,3370
Euro 35,2002
Altın 2.247,05
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 6°C
Az Bulutlu
Bayburt
6°C
Az Bulutlu
Çar 7°C
Per 1°C
Cum 3°C
Cts 7°C

Bayburt yarı final maçında Bodrum’dan yaralı döndü

Bayburt yarı final maçında Bodrum’dan yaralı döndü
20 Mayıs 2022 18:28 | Son Güncellenme: 20 Mayıs 2022 20:17
A+
A-

Bayburt Özel İdarespor, Bodrumspor deplasmanında play-off  yarı final maçının ilk ayağında sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Bodrumspor ilk maçta 3-1 galip geldi, finale yükselecek takımın ismi Genç Osman Stadyumunda belirlenecek.

Bodrum ilçe stadyumunda saat 16.00 da başlayan ve Ankara bölgesinden Burak Pakkan’ın yönettiği maçın ilk dakikaları ev sahibi Bodrum sporun baskılı futboluyla geçti.

PTT 1. Lig hedefi olan Bayburt Özel İdarespor deplasmanda oynamanın ve iki etaplı maç olması nedeniyle oyuna daha temkinli ve savunma ağırlıklı bir futbol sergileyerek başladı.

Maçın 26. dakikasında Bodrumspor atağında kaleci Zülküf’den dönen topu Süleyman Güneş ağlara gönderdi ve ev sahibi ekibi 1-0 öne geçti.

Bodrumspor öne geçtiği golden sonra oyunu iyice Bayburt yarı sahasına yıkarak ataklarını geliştirmeye başladı.

Bayburt Özel İdarespor  maçın başından beri oyunda denge kuramayınca üstünlüğü ev sahibi ekibe teslim etmiş oldu. İlk yarının bitimine iki dakika kala, maçın 43. dakikasında  Bodrumspor Bahadır Erol ile farkı ikiye çıkaran golü kaydetti 2-0. Bu gol aynı zamanda il yarınında skoru oldu.

Maçın ikinci yarısına gol bulmak adına daha istekli başlayan taraf  Bayburt Özel İdarespor oldu. Maçta dakikalar 61’i gösterdiğinde Ömür Yıldız şık bir gol attı ve skor 2-1’e geldi.

İkinci yarıda yapılan değişikliklerle oyunda dengeyi kuran Bayburt Özel İdarespor rakip kalede pozisyonlar üretmeye başladı. Maçın son dakikalarında üst üste köşe vuruşları kazanan sarı siyahlılar yakaladıkları pozisyonları değerlendiremediler.

Maçın uzatma dakikalarında Bayburt ceza sahası içerisinde yaşanan tartışmalı bir posizyon sonrası hakem Pakkan penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını gole çeviren Celal Dumanlı maçın skorunu belirleyen golü kaydetmiş oldu 3-1. Gol sonrası maçın hakemi çaldığı düdükle 90 dakikayı bitirdi.  

Maçın son dakikasında yenilen gol Bayburt Özel İdarespor’un moralini bozmuş olsa da, finale yükselecek olan takım 24 Mayıs Salı günü Bayburt Genç Osman Stadyumunda oynanacak maç sonrası belli olacak.

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

  1. Gada dedi ki:

    Bodrumspor yaşlı takım, elenmeyecek bir takım değil , strateji ve plan bu iş üzerine kurulsun, futbolcular yeter ki uygulasın, çalışsın işlem tamam..

  2. Bodrumdan dedi ki:

    Sadece 5-10 bin yatın misafir olduğu ,turizmin başkenti Bodrum da, bu yat sahiplerinin bağışı 10 tane takım yapar. Bayburt’u kutluyorum..

  3. sarı-siyah dedi ki:

    Rövanşta kazanırsak ne olur, kaybedersek ne olur. Duygularımızla değil aklımız, inancımız ve hırsımızla oynayacağız. Bayburt maça iyi hazırlanmamış ola bilir, fakat müsabakanın başlamasıyla beraber, tedirgin oynadı, istenmeyen skor geldi.. Bu tip maçlarda direk futbolcu kardeşlerimize yüklenmemek lazım, sadece iyi oynayamadı deyip geçeceksin, sahiden bir iki futbolcunun performansı çok düşüktü neticeye yansıdı, bu maça takılmadan, ders çıkarır inşallah turu geçeriz.. İkici lige çıktığından beri Bayburt, 4-5 sezon bu ligde kalmalı ve devam etmeli dedik, şartlar bizi buraya getirdi. Bugün 20 tane Bayburt takımı bakacak kentler, 2 ve 3. ligde sürünüyor. Buradan baktın mı yönetim ve destekleyen kurumlar çok büyük iş görmüşler onları da tebrik etmek lazım.. Ricam İkinci maçta elenirsek , çirkinlik ,çirkeflik etmeden içeri gireceğiz rakibi tebrik edeceğiz, gelecek sezona tesiri olacak bir maç oynayacağız, sahamız kapana bilir, TFF’nin gözü bu maçta olacaktır.. Başarılar diliyorum.

  4. Ğeyri Dayı dedi ki:

    Haydi Bayburtspor, dünyanın dört bir yanından insanların gözü gönlü sizinle birlikte.

  5. Bayburtlu dedi ki:

    Ben inanıyorum futbolcu kardeşlerime salı günü tur atlayan taraf BAYBURT olacak .

  6. Musa dedi ki:

    Bayburt bodrumu eleyecek demedi demeyin.