Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 26°C
Az Bulutlu
Bayburt
26°C
Az Bulutlu
Pts 25°C
Sal 22°C
Çar 16°C
Per 14°C

Bayburt Valiliği’nden 1 Haziran sonrası uyarılar

Bayburt Valiliği’nden 1 Haziran sonrası uyarılar
31 Mayıs 2020 20:05
A+
A-

Bayburt Valiliği, 1 Haziran’dan itibaren uygulanacak normalleşme sürecinde koronavirüs tedbirlerine yönelik rehavete kapılmadan tüm kurallara hassasiyetle uyulması gerektiğine görelik yazı bir açıklama yaptı.

Bayburt Valiliği’nden yapılan açıklama şöyle:

“Kıymetli vatandaşlarımız, koronavirüs salgını ile mücadelede yeni bir döneme giriyoruz. Artık kontrollü sosyal hayat dönemindeyiz. Lütfen rehavete kapılmayalım. Tedbirleri elden bırakmayalım. Maske takmaya, sosyal mesafeye ve el temizliğine dikkat edelim. Tüm kurallara hassasiyetle uyarak bu dönemi de, inşallah hep birlikte aşacağız. Sabrınız ve dikkatiniz için teşekkür ederiz.”

 

YORUMLAR

  1. bayburtlu dedi ki:

    Bayburt umuzda şu an koronavirüs çok şükür kontrol altında büyükşehirlerden gelenler baybuta ve köylerine gelenler nasıl bir sağlık kontrolüne tabi tutulacaklar. muhtarlar la iletişim nasıl sağlanacak. merak etmiyor değiliz.