Dolar 32,4644
Euro 34,8405
Altın 2.446,22
BİST 9.911,43
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 23°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 23°C
Sal 20°C

Bayburt Özel İdarespor’dan ‘hükümet istifa’ tezahüratına kınama

Bayburt Özel İdarespor’dan ‘hükümet istifa’ tezahüratına kınama
27 Şubat 2023 13:33
A+
A-

Bayburt Özel İdarespor, Fenerbahçe – Konyaspor maçının ardından Beşiktaş – Antalyaspor karşılaşmasında da tribünlerden ‘hükümet istifa’ sesleri yükselmesinin ardından yazı bir basın açıklaması yaptı.

Bayburt Özel İdarespor’un açıklaması şöyle:

“Ülkemizin içerisinde bulunduğu zor dönemde nüfus ölçeğinin çok üzerinde katkı vererek depremzede kardeşlerimizin yaralarını sarmaya çalışan Bayburt halkı olarak devletimizin ve milletimizin acısını acı bilen 85 milyon büyük Türkiye ailesinin yanındayız. Bu zor günlerde çirkin bir siyasete payanda olmayacağımızı; olanları da en şiddetli şekilde kınadığımızı tarih ve millet huzurunda beyan ederiz.

Bayburt Özel İdarespor”

 

 

 

 

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

  1. Bahadır dedi ki:

    Kızılay millete para ile satmıyor. Vatandaşlardan para toplayarak hizmet götürmeye çalışan dernek v.b. tüzel kişiliklere satıyor. Yanlış olan ne? Çadıra para vermeyecek ise neye para topladı? Kızılaya ham madde bedava gelmiyor, o da ham maddeye para ödüyor ve satışın maliyet fiyatına yapıldığını söylüyor. Ahbap derneği teşekkür ediyor, size de buradan ekmek cikmadiğı için en iyi yaptığınız şeyi yapıyor iftira atıyorsunuz?!O zaman benim adıma da bedava 500 çadır dağıtsın kızılay.

    1. Bayburtlu dedi ki:

      Ahbap derneği o çadırları satın alıp ermenilereme götürdü. Bizim vatandasimiza goturmedimi. Kızılay bir ticaret isletmesimi. Bizim vatandasimiza giden cadirlari satmak nedir. Ahbapta milletten topladigi paralarla yardim götürüyor Kızılayda. Kendi vatandasina gidecek olan çadırları satmak çok büyük bir skandal. Zaten senin şuan savundugun seydede Kızılay baskani kıvırdı. Benim haberim yoktu dedi. Dogru olan seyler savunulur yanlış olan seyler eleştirilir. Eleştiri demokratik kültürlerde yöneticileri gelistiren birseydir. Fakat her suç isleyen iktidar hükümet istifa söylemlerini silahını bırak ve teslim ol diye algılar.

      1. Bahadir dedi ki:

        Söylediginiz her cümlenin düzeltilecek bir tarafi var. Kizilay para toplamadi,, zaten varolan bir yardim kurulusu. Siz öyle bir durumdasiniz ki su an, hirsiniz, kininiz “dogru” olani görebilecek ne akil ne vicdan birakmis malesef Senin evin itfaiyenin bitisiginde olsa ve evinde yangin ciksa, itfayeni evine hortum cekmesi bile en az yirmi dakikasini alir?.. Simdi 11 sehir neredeyse tamamen yikilmis, yol yok, iz yok ulasim karadan ve havadan cok kisitli ilk gece Ahbap`iniz Kizilay`dan cadir satin alip bölgeye ulastiriyor. Afad`ta ayni sekil. Her sehirde yüzlerce depo, yüzbinlerce cadir, bunu dagitmayi parmak siklatmasi gibi mi düsünüyorsunuz acaba?.. Hala satti demeniz bile meseleye ya bencil yaklastiginizi yada mevzuuyla hic alakanizin olmadiginizi gösterir!.. Hele birde su ak comar, koyun, kömür, makarnaci muhabbetiniz yok mu.. acinacak haliniz var.

    2. MEÇHUL KAHRAMAN dedi ki:

      Ben de aynen diyorum ki neden para topladı ? Deprem bölgesin de en çok çadıra ihtiyaç var.

      1. MEÇHUL KAHRAMAN dedi ki:

        Kızılay neden para topluyor Pekala . Eğer PARA (yardım) topluyorsa neden çadır problemi yaşanıyor.

  2. Fatih dedi ki:

    Yallah kümeye akpspor,inşallah düşersiniz bi Bayburtlu olarak bunu cânı gönülden diliyorum

    1. Ğeyri Dayi dedi ki:

      Sakin ol kahraman, sen zaten yoksun! Değil kümeye, amatöre de dusebiliriz hiç önemli değil. Bu sayede senin gibi çürükleri de ayıklamış oluruz!

  3. Rahmani yaya dedi ki:

    Ülke nin sekizde biri yıkılmış devlet her şeyini seferber etmiş bunun acısı dahi taze iken bazılarının gezi parkı gibi bir kalkışma niyetini burada göremeyen dalkavuklar şunun şurasında ne kaldı ki secime millet iradesini koyar varsa gücünüz kaybettirir siniz yoksa bu capsız muhalefete artık yol verirsiniz onun için .. ürür kervan yürür

    1. B.ŞAHİN dedi ki:

      Tek taraflı haksız bir eylem ve fikri doğru sayıp bunu adalet diye saymak öbür tarafı doğru söylemini ve eylemi hak olarak kabul etmeyen zihniyeti Gezi Parkı gibi göstermye çalışmak ne kadar doğru be Gardaş….

      1. B.ŞAHİN dedi ki:

        Suç bireyseldir. Hiç bir kişiye tarafa ve zümreye mal edilemez. Bireysel işlenmeyen suçlar da kollektiflik vardır ancak suç işleyenlere aittir. Başkalarına mal edilemez. Suç teşkil etmeyen fikir ve eylemler için de aynı şey söz konusudur. Kesimleri itham da bulunurken bireysel suç işlenmişse kesimlere itham edilmemelidir. Şu veya bu görüş ve inanca ait insanlar hiç olumsuz eylemde ve fikirde bulunmaz demek değildir.

    2. B.ŞAHİN dedi ki:

      Rahmani Gardaşım Yazdıklarında adın gibi keşke güzel olsaydı…Anladığım kadarı ile senin gibi olmayanları dışlaycı bir tutumun var. Deprem hepimizi üzdü elbette ve senin dediğin kişilerin inanıyorum ki çoğu maddi ve manevi yardımını ve desteğini esirgemedi ve de esirgemeyeceklerine de inanıyorum. Bu bizim genel tanımıyla kanımızda var.15 Temmuzda olduğu gibi.. Hiç bir görüş farkı olmadan da o zaman bu millet şuuru vardı…Bir de …. ürür kervan yürü demişsin yaa. Edepli olduğun için sanırım hoş olmayan yere … koymuşsun.

    3. Anadolu dedi ki:

      Bu yaşananları Gezi olaylarıyla ilişkilendirmen tipik bir akp li olduğunun kanıtı ve akıl tutulması olarak yorumluyorum . fetö gibi de diyebilirdin burda da fetoye suçu atıp her zaman ki gibi temize çıkardınız . millet iradesini ortaya öyle bir koyacak ki akp bile kendini taniyamayacak akpnin çapı olduda ne oldu ne adaletiniz kaldı nede kalkınmaniz hadi ordan faizcisiniz rantiyecisiz akp yi Titanice benzetiyorum batacaksınız…

  4. Numan Erengil dedi ki:

    Bir defa Devletle Hükümeti karıştırmayın, bu Devlet 700 küsur yıldır var ve var olmaya devam edecektir. Orada Devlet istifa denmedi “Hükümet istifa” dendi, Buna karşı hükümetin yanında yer almayı kendine vazife edenler, zor kullanmadan hakaret etmeden karşısında olanların beyanlarını da içlerine sindirecekler. Bu zor günlere gelince bu Aziz Millet mükemmel bir birlik ve beraberlik örneği vermiştir ve vermeye devam edecektir, yeter ki siyasiler germesinler. TC Devleti çok hükümetler yolcu etti ve etmeye devam edecektir.

  5. Kenan dedi ki:

    Bayburt adına konuşmak size mi kaldı.? Kesinlikle kayılmıyorum Fenerbahçeyi tebrik ediyorum gerekeni söylemiştir. Hükümetin deprem politikasını görüpte hale yok öyle yok böyle demek akıl tutulmasıdır.

  6. Bayburtlu dedi ki:

    Doğru demişler… Bu seçimde gitmeli artık Rantiyeciler Faizciler

    1. esnaf dedi ki:

      AYNEN BAŞKN ÇOK DOĞRU.

  7. B.ŞAHİN dedi ki:

    YALNIZCA KONUŞMA HAKKI OLANLAR KONUŞABİLİR.

  8. Musa dedi ki:

    Her doğru her yerde söylenmez ama sandıkta söylenir kına geldi bize bu hükümetten yeter ne adaletleri kaldı ne kalkınmalari .

    1. esnaf dedi ki:

      çok doğru bir yazı İnşallah Allahtan dilegim giderlerde hakkedenler gelir

  9. Misafir dedi ki:

    Üç ay sonra seçim var.Hükümetten rahatsız olan seçimini ve tercihini sa dıkta belli eder.Millet idaresi neyi doğru görüyorsa halkımızda saygı ile kabul eder.Ancak iki büyük depremi yaşamış ve hala da farklı veya artçı depremler ve ağır neticeleri ile mücadele ederken bazı stadlsrda yaşananları normal ve demokratik hak ile yorumlamak büyük resmi gör(e)memektir.Devletine ve milletin birlik ve beraberliğine her zaman sahip çıkmış Bayburtumuzun,Bayburtsporumuzun sağduyulu,kararlı duruşu takdire şayandır.Kaotik ortam ,kaos beklentisi ile trübünleri istismar etmek,kışkırtmak iyi niyet ile bağdaşmaz.Farklılıklarımız olsada aynı gemide yaşadığımızı nefsi değil nesli düşünmemiz gerektiğini,fevri çıkışlar yerine aklı selimin ve sağduyu elden bırakmamak gerektiğini düşünüyorum.Siyasi tercihim,politik görüşüm ne olursa olsun milli meselelerde,devletimin istikbali,milletin huzur ve sükunetinde yerimiz bellidir…Ateşe odun taşımak yerine bir avuç toprak serpebilirsek ne mutlu bize…

    1. Husam dedi ki:

      Neymiş büyük resim. Bu büyük resimi bu dış güçleri bu oynanan oyunları ağzınıza sakız ettiniz. Şimdi birileri hükümet istifa diyince neden devlete zarar vermiş oluyorki. Herkes dusuncesini ozgurce soylememelimidir. Hükümet giderse devlete hicbirsey olmaz. Devlet sapasaglam ayakta kalir. Bırakın bunlari devletin yerine koymayi. Kizilay gitmis ahbap dernegine cadir satmış, baska bi gruba kan satmış, askeri sahaya surmemisler, millet donarak ölmüş konusmayacakmiyiz bunları. Hep alkislayacak miyiz, hicmi elestirmeyecegiz.

      1. Bahadir dedi ki:

        Hüsam…senin gibilere de gündogdu bu arada. Hele elestirdiginiz seylere bak…Kizilay Ahbap`a cadir satmis…Satar.Neden satmasin.”Bünyesine aldigi parayla cadir üretmeye devam ediyor kurumumuz” diyor mealen. Kininiz olmasa söylenenleri dinlersiniz ve yapilanin hicte anormal birsey olmadigini anlarsiniz. Tabii ki sizin derdiniz üzüm yemek degil, nagciyi dövmek. Bunu sizin haricinizdeki herkes cok net görüyor. Biraz sabir cici husam yakinda bir ders daha var size!

  10. isyankargenc dedi ki:

    AKP YANDAŞLARI TEZAVRAT YAPMIŞ ÜLKENİN HALİNE BAKSALAR İSTİFA YI NEDEN İSTİYORLAR ANLARLAR İŞ KURDAN DESTEKLEMEDEN VS VS BEDAVA PARA ALAN İNSANLAR TABİKİ AKP YE VERECEK EKMEK ELDEN SU GÖLDEN ÜLKE BATMIŞ …

  11. Vatandas dedi ki:

    Sizi de alet ettiler ya siyasete , sizde de hiç bir şey yokmuş, siz oturun oturduğunuz yerde işinizi yapın, kimin ne konuşacağı sizi hiç ilgilendirmez.

  12. Emre dedi ki:

    Daha devlet ile hükümetin ayrımını yapamayan adamların kalkıpta sağa sola sallamaları gülünç olmaktan öteye geçemez. Bayburt ve Bayburt Halkı adına konuşma yetkisini de kendilerine hak görmüşler. Varın görsünler az kaldı bu zihniyetten kurtulmaya.

  13. MTK dedi ki:

    Açıklamada “85 milyon büyük Türkiye ailesinin yanındayız” ifadesi kullanılmış..Sorarım, Tirbünde istifa diyenler hangi milletin mensubu, hangi devletin vatandaşı? İktidara yalakalık yapacağım diye zıravalamanın alemi yok.
    Daha fazla yoruma gerek yok.. Devlet ile hükümet ayrımı yapmayı dahi bilmeyenlere ne anlatsan faydasız..

    1. FURKANBABA dedi ki:

      ÇOK DOĞRU REİS

    2. Hüsam dedi ki:

      Biz kimiz siz kimsiniz. Böyle bir ayrimlastirma hangi dinde var. Kizilay fabrikami, yoksa toptan fiyatina perakende satis yapan bir isletmemi. Kimin malini kime satiyor. Cadirlar bizim vatandaslarimiza depremzedelerimize gitmeyecekmiydi. Goturseydi kizilay. Veya goturemiyorsa goturecek birilerine verirsin goturur. Kizilay fabrikami kurmus uretim mi yapiyor. Ve ustelik normal fiyatinin kat kat ustune satmış. Bana gun falan dogmadi sizin uyanmaniz lazim artik.

      1. MTK dedi ki:

        Dayı, yanlış kişiye yazdın yorumu.. ama olsun Bahadır kimse belki ona kapak olur. gerçi bunlar akıllanmaz. çünkü ilahları fazla..

      2. Hakan dedi ki:

        Madem kat kat üstünde fiyata satmış söyle biz de bilelim ki ümüğünü sıkalım bu adamların. Gerçi Ahbap dahil “sermayesine aldık” diye açıklama yaptı ama dinleyen kim? Maksadınız çamur at izi kalsın. “Kızılay işletme mi?” diye sormuşsun. Devasa büyüklükte bir devlet kuruluşunun, bakkal dükkanı gibi idare edilebileceğini mi zannediyorsunuz acaba? Kızılay başkanı’nın konuyla ilgili açıklamasını kaç kişi dinledi acaba çok merak ediyorum? Dinlemezler, çünkü muhalefet denen zevat için önemli olan neyin doğru olduğundan ziyade, olayları nasıl manipüle eder, kendime buradan nasıl bir siyasi çıkar elde ederim derdinde. Herşey de olduğu gibi. Bunu anlamadığınız müddetçe bu millet sizi daha çoook hizaya getirir. Sol terör örgütlerinin yayın organlarında kullandıkları argümanların muhalefet diye ortaya çıkanlar tarafından kullanılması ne kadar acı !. Allah eyi ede!!

        1. MEÇHUL KAHRAMAN dedi ki:

          Sana diyorum. Sen hakikatları biliyormusun ..? Sen Bir kere Bayburtlu isen Bayburt u tanıyormusun merak ediuorum. Yazdıkların için çok uzaklara gitmene gerek yok. Burnunun dibinde olanların farkında ol yeter..

          1. B.ŞAHİN dedi ki:

            Zaten sorun da buradan kaynaklanıyor. Ben de sana katılıyorum. İsyankar rumuzlu Kardeşim. Aynı şeyi söylüyorum yaa…

        2. B.SAHİN dedi ki:

          Kızılay Devlet Kuruluşu değildir. Çalışanlar bu nedenle Kamu görevlisi değildir. Kızılay Kamu yararına kurulmuş, özel hukuk hükümlerine tabi bir tüzel kişilikte dernektir. Bir kere bunu da bil…

          1. isyankargenc dedi ki:

            B SAHİN DOĞRU AMA DEVLET HİMAYESİ ALTINDA DENETİMİNDE YANİ DEVLET KURUMU GİBİDİR BUNUDA SİZ BİLİNİZ.