Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 26°C
Az Bulutlu
Bayburt
26°C
Az Bulutlu
Pts 25°C
Sal 22°C
Çar 17°C
Per 14°C

Bayburt Özel İdarespor’da Topuzoğlu, Bayburt’a veda etti

Bayburt Özel İdarespor’da Topuzoğlu, Bayburt’a veda etti
20 Nisan 2023 16:20
A+
A-

2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve 3. lige düşmesi kesinleşen Bayburt Özel İdarespor teknik direktörü Bülent Topuzoğlu, sözleşmesini tek taraflı fesih ederek takımdan ve Bayburt’tan ayrıldı.

2022-2023 sezonunda ekonomik sıkıntılar yaşayan ve takımın kadrosunu istediği şekilde güçlendiremeyen Bayburt Özel İdarespor iki hafta önce 2. ligden düşmesi kesinleşmişti.

Takımın teknik heyetinin bir bölümü haftalar önce takımdan ayrılmış ve ekonomik sıkıntılara rağmen Bülent Topuzoğlu görevini devam ettiriyordu. Sivas Belediyespor deplasmanında alınan 2-1 galibiyet sonrası takımdan ayrılma kararı alan Topuzoğlu, takımla olan sözleşmesini tek taraflı fesih ederek Bayburt Özel İdarespor teknik direktörlüğünden ayrıldı.

Topuzoğlu, Bayburt’tan ayrılmadan önce yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“ Değerli Bayburtlu ve Bayburt sporlu arkadaşlarım, dostlarım geçmişte futbolcusu olduğum takım kaptanlığı yaptığım, futbolcu hoca olup takımı yönettiğim şampiyonluk ve Playy-Off yaşadığım bu güzel şehir ve futbol camiası benim 32 senelik en büyük tutkumdur.

Bu kadar güzel şeyi yaşadığım   bu   camiadan ne   yazık ki   düşme   gibi   futboldaki en kötü  anı  da yaşayarak ayrılıyorum.

Burada görev yapmak benim için bir şereftir. Futbol hayatımdaki en asil en güzel olaylarından biridir.

Son olarak takımımızı daha   evvelde   yaptığımız   gibi (13 puanla alıp 61 puanla Playy – Off oynadık) kurtarırız düşüncesi ile görevi kabul ettik, tabiki işimiz ilk seferinden çok daha zordu. 9 maç 1 puanla başladık ekonomik sıkıntılardan ötürü bir de buna 3 puan  silinmesi  ve  transfer  yasağı da  eklenince neticeyi alamadık.

Bu kısa süreçte hep bana ve takımımıza Destek Olan  Sayın  Valimiz   Cüneyt  Epcim,  Sayın  Belediye Başkanımız Hükmü Pekmezci teşekkür ederim.

Ayrıca başladığımız günden itibaren sınırsız  ve koşulsuz   yanımızda olan   taraftar   gruplarımıza    çok teşekkür ederim.

İnşallah söylenildiği gibi düşme kalkar ve takımımız bu hatalardan  bir ders  çıkarıp   ve ikinci lige  devam eder.  Düşse bile inanıyorum ki bu kadar şehrini ve takımını seven insanlarla tekrar ikinci  lige  dönüş yapacaktır.

Daha farklı konulara girmek istemiyorum. kulübümüzü  ve   Bayburt’u    seven   hizmet   eden   başkan, idareci, antrenör, futbolcu, çalışan personel her insan benim için çok değerlidir.

Her şey Bayburt için sevgi ve saygılarımı sunar, Herkesin Ramazan bayramını kutlarım.”dedi.

Diğer taraftan sezonun bitimine 4 hafta kala Topuzoğlu’ndan sonra teknik ekipte görev yapan Bünyamin Şimşek’te takımdan ayrıldı.

 

 

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

  1. Ğeyri Dayi dedi ki:

    Bülent Topuzoglu hocam sizin Bayburt’ta çok istisna bir yeriniz var her zaman. Hayatınızın bundan sonrasında sağlıklı ve çok mutlu olmanızı diliyoruz Allah’tan. Yaptığınız maddi manevi fedakarlıkları tahmin edebiliyoruz. Her şey için çok teşekkürler güzel insan. Eminim ki bu şehrin herhangi bir platformunda tekrar buluşacağız.

  2. Bayburt lu Salih dedi ki:

    Hayatımızın her alanında maddi unsur bizim belli noktalarda işimizi kolaylaştırır, belli zmanda zorlaştırır, belli vzmanda da çuval ile para dökseniz önem arz etmez.
    Futbol gibi bir sosyal sektörde maddi unsur tabiki önem arz eder. Ama her şey para demek değil ki, dünya da futbol alanında söz sahibi olan kulüplere bir bakalım, işi bilen yönetimler ve hocalar ile ağaç yaş iken eğilir felsefesinden yola çıkarak, 5-6 yaşından itibaren ağacı narince kurumayacak şekilde büyütüyorlar. Gölgelik ağaç ise, gölgesinden , meyvelik ağaç ise meyvesinden faydalanıyorlar.
    Biz de bunu kendi eksenimizden yapa biliriz. Ülke futbolunda Bayburt gibi küçük bir ilin takımının olması ve devamlı olması büyük kazançlar getirir.

  3. Bayburtime dedi ki:

    Küme düşme ihtimali yüksek olan takıma geldin ve elinden gelenin en iyisini yaptın, ama olmadı. Kim gelse durum aynı olurdu. Futbol:Para ..
    Yolun açık olsun Bülent Topuzoğlu, Teşekkürler