Dolar 32,5157
Euro 34,8762
Altın 2.432,52
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 25°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
25°C
Hafif Yağmurlu
Sal 22°C
Çar 16°C
Per 14°C
Cum 14°C

Bayburt Özel İdarespor evinde son dakikalarda 2 puandan oldu

Bayburt Özel İdarespor evinde son dakikalarda 2 puandan oldu
4 Şubat 2024 16:19 | Son Güncellenme: 4 Şubat 2024 16:31
A+
A-

Bayburt Özel İdare Spor ligde şampiyonluk iddiasını sürdüren Erbaaspor’la Genç Osman Stadyumunda son dakikalarda yediği golle 1-1 kalarak öneli bir avantajı değerlendiremedi.

Sezonun ikinci yarısına yaptığı transferlerle kadrosunu güçlendirerek başlayan Bayburt Özel İdare Spor, aldığı sonuçlarla birlikte tribünleri boş bırakan taraftarlarını yeniden tribünleri doldurmasını sağladı.

Taraftarlarının desteğiyle maça başlayan ev sahibi sarı siyahlılar maçın 3. dakikasında Halil İbrahim Esen’in ceza sahası çaprazından sert vuruşu ile top ağlara gönderdi ve Bayburt Özel İdare Spor 1-0 öne geçirdi.

Maçın ilk yarısını istekli ve baskılı oyunu ile devam ettiren Bayburt Özel İdare Spor, yakaladığı gol pozisyonlarından yararlanamadı ve 3. dakikada atılan tek gol ilk 45 dakikanın da skoru oldu.

Maçın ikinci yarısına istekli başlayan yine Bayburt Özel İdare Spor oldu. Özellikle sağ kanattan geliştirdiği ataklarla rakip kalede gol ararken, Erbaaspor ise kontra ataklarla beraberlik golünü arama yolunu tercih etti.

60.dakikadan sonra oyunda dengeyi sağlayıp ataklarını artırmaya başlayan Erbaaspor, maçın son dakikalarında 86. dakikasında İbrahim Kaya kornerden gelen topu kafa vuruşu ile ağlara göndererek beraberlik golünü kaydetti 1-1.

Oynadığı güzel furbol ile galibiyeti hak eden sarı siyahlılar son dakikalarda iki puandan oldu ve aldığı bir puanla ligdeki puanını 8’e çıkardı.

Bayburt Özel İdare Spor  11 Şubat Pazar günü deplasmanda Darıcaspor’la mücadele edecek. 

Haftanın maç sonuçları:

Bayburt Özel İdare Spor  –  Erbaaspor    1-1

1922 Konyaspor  –  Darıca Gençlerbirliği   0-1

Sivas 4 Eylül FAŞ  –  Fatsa Belediyespor   0-0

Osmaniyespor FK  –  Bornova 1877   2-2

Silivrispor   –  Kuşadasıspor   0-0

Belediye Kütahyaspor  –  Ağrı 1970 Spor   1-3

Karaköprü Belediyespor   –  Büyükçekmece Tepecikspor   1-1

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

  1. Futbol sever dedi ki:

    Bayburt için 1-0 içeride ve dışarıda garanti sonuç değil, ilk önce teknik heyet ve futbolcular bunun bilincinde olacak.. Bazen 2.golü bulamadın m yemeyeceksin ı, beynin ayaklarına hükmedecek , maçı galip bitireceksin, bugün bunu yapamadık 2 puandan olduk.. Puan puandır, fakat biz küme düşme potasında olduğumuzdan,son dakikalarda gol yiyip beraberliğe razı olamayız..Bu maçları galip bitirirsek takım kendine yukarı sıralarda yer bulur. Şahsen küme düşeceğimize inanmıyorum, lig sonunda gülen taraf olacağımıza inanıyorum, futbolcularda inansın, her maç hedef 3 puan başka yolu yok., bu hafta inşallah bunu başarırız..

  2. Reşat dedi ki:

    Maçı teknik direktör verdi. Neden mı? 20, 23 ve 25 numaralı oyuncuları oyundan çıkardı maç gitti. Bu oyuncular topu ayağında tutan, topu ileri taşıyan en yetenekli oyuncular. Sonradan girenlerin pek katkıları olmadı.