Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 26°C
Az Bulutlu
Bayburt
26°C
Az Bulutlu
Pts 25°C
Sal 22°C
Çar 17°C
Per 14°C

Başarılı boksörler Belediye Başkanı Pekmezci tarafından ödüllendirildi

Başarılı boksörler Belediye Başkanı Pekmezci tarafından ödüllendirildi
25 Eylül 2023 15:54
A+
A-

Manisa’da düzenlenen Boks Ligi Kemer Müsabakasında kemer sahibi olmaya hak kazanan Bayburt Belediyesi Tuğra Boks Spor Kulübü sporcuları Bedirhan Akburak ve Zekeriya Akarsu Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci’yi ziyaret ettiler.

Başarılı sporcularımıza ziyareti sırasında, Bayburt Belediyesi Tuğra Boks Spor Kulübü Başkanı Esmani Kaban, Yönetim Kurulu Üyesi Benal Akburak ve antrenör Bekir Paşaoğlu eşlik etti.

Bayburt Belediyesi olarak spora ve sporcuya her zaman destek olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini ifade eden Belediye Başkanı Pekmezci, “Bayburt Belediyesi Tuğra Boks Spor Kulübü sporcularımızdan Bedirhan Akburak ve Zekeriya Akarsu’nun Boks Ligi Kemer Müsabakasında gösterdikleri başarıdan dolayı kendilerini tebrik ediyorum. Bayburt Belediyesi olarak başarılı sporcularımız ile ilgili üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Bundan sonra çıkacakları bütün müsabakalarda başarılarının devamını dilerim” diye konuştu.

1970’li yıllarda boks sporu yaptığını hatırlatan Pekmezci, genç sporculara önemli tavsiyelerde bulunarak, “Ben de içinizden biri olarak geçmişte yıllarca boks sporu yaptım. Spor, spor amacıyla yapılması halinde bir anlam ifade eder. Sizden sonraki gençlere en güzel şekilde örnek olun” dedi.

Belediye Başkanına ilgi ve alakasından dolayı teşekkür eden Bayburt Belediyesi Tuğra Boks Spor Kulübü Başkanı Esmani Kaban ve beraberindekiler ise, genç sporcuların bundan sonra 3 ayda bir kemer koruma maçına çıkacaklarını ve ilk müsabakanın Ekim ayında Sakarya ilinde olacağı bilgisini verdiler. 2024 yılı başlarında da şehrimizde Belediye Başkanımızın himayelerinde şehrimizde de benzer müsabakaların yapılacağını bildirdiler.

Pekmezci, ziyaret sonrası başarılı sporculara altın hediye ederek onlarla hatıra fotoğrafı çekildi.

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.